ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Παραλιμνίου - Αστέρας 0-4: Χαλαρή τεσσάρα στις Σέρρες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας, που παρατάχθηκε με νέα πρόσωπα, νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες και έφτασε τους εννέα βαθμούς στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου. "Πέντε στα πέντε" για τον Γιώργο Παράσχο στην ομάδα της Τρίπολης.

Ο Αστέρας είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου από τη 2η κιόλας αγωνιστική του 6ου ομίλου. Έτσι, η αναμέτρηση στις Σέρρες με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου για την τρίτη και τελευταία "στροφή" του γκρουπ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα για την ομάδα της Τρίπολης, η οποία επικράτησε 0-4. Στον Γιώργο Παράσχο, που έφτασε στην πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς, δόθηκε η ευκαιρία να παρατάξει αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία δεδομένα τον άφησαν ικανοποιημένο με την απόδοσή τους.

Γιάννης Μπαστιάνος, Γρηγόρης Φωτόπουλος, Γιάννης Χριστόπουλος, Χρήστος Αλμπάνης, Αλέξανδρος Καρδάρης και Λούκας Σάλας δεν έχουν αγωνιστεί εφέτος στο πρωτάθλημα, αλλά αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τους Σερραίους και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά ο Μπαστιάνος (20χρονος επιθετικός), όχι μόνο σημείωσε εξαιρετικό γκολ (έκανε το 0-2 στο 42'), αλλά προκάλεσε πολλά προβλήματα με τις ενέργειές του στην αντίπαλη ομάδα. Εκτός από τα τέσσερα τέρματα, η φιλοξενούμενη ομάδα είχε και δύο δοκάρια. Το ένα με τον Τάσο Δουβίκα στο 8' και το άλλο με τον Τσιλιανίδη στο 20'.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, ομάδα που συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής, και βρίσκεται στη 10η θέση, χρειαζόταν νίκη με πολλά γκολ για να έχει ελπίδες πρόκρισης, αλλά η διαφορά ποιότητας με τους Αρκάδες ήταν μεγάλη. Και μόνο η συμμετοχή των Σερραίων στο γκρουπ, βέβαια, συνιστά επιτυχία, καθώς αυτό συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Το παιχνίδι έληξε με τον Αστέρα να μετρά 14 τελικές και κατοχή μπάλας με ποσοστό 66%, ενώ οι γηπεδούχοι μέτρησαν τέσσερις τελικές και κατοχή 34%.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 7' Τσιλιανίδης, 42' Μπαστιάνος, 51' Δουβίκας, 58' Βαλιέντε

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης (53' λ. τρ. Δέντσας), Τσαούσης (64' Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78' Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64' Καρδάρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80' Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55' Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(6ος όμιλος)

1. Αστέρας 9 (7-1)

2. Απόλλων Σμύρνης 3 (6-2)

3. Τρίκαλα 1 (1-2)

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

* Το ΑΟ Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης θα γίνει την Πέμπτη (20/12, 15.00).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ