ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποκλείστηκε ο Παναιτωλικός, νίκες για Βέροια - Καλλονή

Αποκλείστηκε ο Παναιτωλικός, νίκες για Βέροια - Καλλονή
Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος η Καλλονή, 2-1 τον Πανσερραϊκό, το χρέος της (1-0) η Βέροια κόντρα στην Καλλιθέα.

Από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου που ξεκίνησαν την Πέμπτη (3/12) στις 15.00, η μοναδική ομάδα της Football League που κατέγραψε νίκη είναι ο Εργοτέλης. Επιβλήθηκε 3-2 του Παναιτωλικού και τον έθεσε νοκ άουτ από τη συνέχεια του θεσμού. Πανσερραϊκός και Καλλιθέα, αντίθετα, έχασαν σε Λέσβο και Βέροια, αντίστοιχα.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-2

Αποκλείστηκε ο Παναιτωλικός, νίκες για Βέροια - Καλλονή
INTIME SPORTS

"Θύμα" αποκλεισμού ο Παναιτωλικός από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Η ομάδα του Αγρινίου έχασε με 3-2 στο "Γεντί Κουλέ" από τον Εργοτέλη και ό,τι και αν γίνει στην 3η αγωνιστική των ομίλων δεν μπορεί να προκριθεί. Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν πιο ουσιαστική, το πίστεψε και κατέκτησε το τρίποντο, που της δίνει το πάνω χέρι για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πλέον με ισοπαλία απέναντι στον αδιάφορο Πανιώνιο θα εξασφαλίσει την πρόκριση. Ακόμα και αν ηττηθεί μπορεί να περάσει, αλλά εκεί θα παίξουν ρόλο τα γκολ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Άλλα, Λεονάρντο (77’ Κούρτι), Φουκαράκης, Γ. Καμαρά, Κυριακόπουλος (89’ λ.τρ. Γιαλούσης), Μάνος, Μπουρσέλης, Ίνιατς (60’ Δωματάς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Στεφανάκος, Κουτρουμάνος (46’ Μαρκόβσκι), Μάκος, Κόρσιενς (56’ Παπάζογλου), Ρουμπουλάκου, Μπεχαράνο, Ρομέρο, Ρουσκουσέδα, Κάπελ, Ουάρντα (38’ λ.τρ. Βιγιαφάνες), Βασιλείου.

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Σινιοράκης (Πειραιά), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Πανιώνιος 6 (3-1)

2. Εργοτέλης 4 (5-4)

3. Ζάκυνθος 1 (2-3)

4. Παναιτωλικός 0 (3-5)

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0

Τους 4 βαθμούς στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου έφτασε η Βέροια, η οποία επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας. Η ομάδα της Ημαθίας σκόραρε στο 17' με τον Μπατιόν, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Γεωργιάδη στο δοκάρι και βρήκε δίχτυα. Το έργο για την Καλλιθέα έγινε πιο δύσκολο, αφού στο 41' ο Κατσικογιάννης αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Αραγονές, Σιώντης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Ιμπραϊμ, Μπατιόν (81' Καρακώστας), Γεωργιάδης, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι (67' Γιουσούφ), Κόλα (67' Ναζλίδης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μιχελής, Σταύρου, Παγώνης, Νόνης, Πίκολο, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Μπούζας (76' Τσίπρας), Αρναρέλλης, Σμυρλής (46' Γκίνης), Προκς (46' Μασένα).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Αποκλείστηκε ο Παναιτωλικός, νίκες για Βέροια - Καλλονή
INTIME SPORTS

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ατρόμητος 4 (4-2)

2. Βέροια 4 (3-2)

3. Καλλιθέα 3 (2-2)

4. Λαμία 0 (1-4)

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1

Παρότι προηγήθηκε με 1-0 στη Λέσβο ο Πανσερραϊκός, δεν κατέστη εφικτό να κρατήσει το προβάδισμα και να φύγει με τρίποντο από την έδρα της Καλλονής. Με αντεπίθεση στο δεύτερο μισό, οι νησιώτες επικράτησαν με 2-1 και πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο (είχε προηγηθεί η βαριά ήττα 4-0 από τον Αστέρα). Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Πόποβιτς για τα "λιοντάρια", αλλά η ΑΕΛΚ πίεσε πολύ και έφτασε στην ανατροπή. Έκανε το 1-1 στο 55' με τον νεοεισελθόντα Μπαργκάν και έφτασε στο 2-1 στο 85' με τον Γεωργίου, από τακουνάκι του Μανούσου.

Αποκλείστηκε ο Παναιτωλικός, νίκες για Βέροια - Καλλονή
INTIME SPORTS

Ο Πανσερραϊκός θέλει πλέον νίκη σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης και ευνοϊκό για τον ίδιο αποτέλεσμα στο ματς Κισσαμικός - ΑΕΛ Καλλονής. Σημειώνεται ότι στην πιθανή ισοβαθμία με την Καλλονή υστερεί, ενώ σε αυτή με τους Κρητικούς θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Καλτσάς, Γιουκαρής (34' Κλαντρούμπσκι), Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Μανούσος, Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60' Χιντασέλι).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός (75' Ιωαννίδης), Καψάλης, Κουκόλης, Ρούτσης, Ανδρέου (60' Ραμίρεζ), Τσιμίκας, Κιόσε, Παπαστεργίου (69' Μπεριάν), Αγγελούδης, Πόποβιτς

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)

Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Αστέρας 6 (7-1)

2. Καλλονή 3 (2-5)

3. Πανσερραϊκός 1 (1-2)

4. Κισσαμικός 1 (1-3)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και εξωτερικό

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ