ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από την Παρασκευή το αίτημα της αναβολής στο Αστέρας - ΑΕΚ, το απέρριψε η ΕΠΟ

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αστυνομία είχε ζητήσει από την Παρασκευή (3/1) να αναβληθεί το Αστέρας - ΑΕΚ υπό το φόβο επεισοδίων, αλλά η ΕΠΟ στην οποία απευθύνθηκε, αποφάσισε να αλλάξει την ώρα του αγώνα (17:15 αντί 15:00).

Το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ αναβλήθηκε παραμονή της διεξαγωγής του για λόγους ασφαλείας, υπό το φόβο επεισοδίων στην εθνική οδό.

Στην επιστολή της Αστυνομίας στον Λευτέρη Αυγενάκη γινόταν λόγος για προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ οπαδών και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να μη γίνει το παιχνίδι, ώστε να αποφευχθούν άγρια σκηνικά, που θα μπορούσαν να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.

Αυτό διότι την ίδια μέρα, στις 15.00, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Καλαμάτα. Υπό το φόβο συνάντησης των οπαδών της Ένωσης και των ερυθρολεύκων, λήφθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού η απόφαση της αναβολής του αγώνα στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αρχικά απευθύνθηκε στην ΕΠΟ την Παρασκευή (3/1), ζητώντας να αναβληθεί το παιχνίδι στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", όμως η Ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα και απλά μετέφερε το παιχνίδι από τις 15:00 στις 17:15. Βέβαια, αυτό δεν θα επαρκούσε να μην γίνουν επεισόδια, γι' αυτό και η Αστυνομία επέμεινε στο αίτημά της και αποφασίστηκε σήμερα (7/1) να αλλάξει η ημερομηνία.

Να τονιστεί μάλιστα ότι έγινε εκτεταμένη συζήτηση του υφυπουργού με τον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να αποφασιστεί το καλύτερο δυνατό, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι για το ακριβώς θα πρέπει να γίνει και αποφασίστηκε πως το πιο σωστό θα ήταν να αναβληθεί το παιχνίδι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ