ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άλλαξαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ άλλαξε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, εξαιτίας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Όπως αναμενόταν, η ΕΠΟ προχώρησε στην αλλαγή των ημερομηνιών των ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας εξαιτίας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη EuroLeague που "έπεφτε" την ίδια ημέρα με τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι της Ένωσης με τους "βυσσινί" θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη (18/04) στις 19:30 αντί για την Πέμπτη, ενώ μία ημέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τρίτη (17/04, 19:30) θα λάβει χώρα το ΠΑΟΚ - Πανιώνιος, το οποίο επρόκειτο αρχικά να διεξαχθεί την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση:

Την αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η Επιτροπή της διοργάνωσης.

Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης στις 19/4 στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για τα playoffs της EuroLeague, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Τρίτη 17 Απριλίου

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, Γήπεδο Τούμπας, 19:00

Τετάρτη 18 Απριλίου

ΑΕΚ-Λάρισα, Ο.Α.Κ.Α., 19:30

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ