ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με τους νέους κανονισμούς ο τελικός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι διαιτητές του τελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έχουν ενημερωθεί από την ΕΠΟ πως θα ισχύσουν οι νέοι κανονισμοί στον αποψινό αγώνα (12/09, 21:00).

Το βράδυ του Σαββάτου (12/09, 21:00), ύστερα από δύο αναβολές, θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο ομάδες, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, θα αγωνιστούν με τα ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, το οποίο σημαίνει πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι ή επέστρεψαν από δανεισμό.

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι διαιτητές του τελικού έχουν ενημερωθεί από την ΕΠΟ πως θα ισχύσουν οι νέοι κανονισμοί διαιτησίας. Οι τροποποιήσεις στους κανονισμούς είχαν τεθεί σε ισχύ από τον περασμένο Ιούνιο και ήταν στη διακριτική ευχέρεια κάθε Λίγκας να αποφασίσει αν θα τους χρησιμοποιηθεί ή όχι με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Θυμίζουμε πως στο Champions League και το Europa League ίσχυσαν οι νέοι κανονισμοί. Οι αλλαγές/τροποποιήσεις στους κανονισμούς αφορούν περιπτώσεις οφσάιντ, κίτρινων καρτών, πέναλτι κλπ και μπορείτε να τους διαβάσετε αναλυτικά στο κείμενο του Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βασίλης Σκουντής: Έξοχα φίλοι μου, στο Βόλο
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ