ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η ΕΠΣ Ηρακλείου ζήτησε να γίνει στην Κρήτη ο τελικός του Κυπέλλου

Η ΕΣΠ Ηρακλείου ζήτησε μέσω επιστολής να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, λόγω των θεμάτων που έχουν προκύψει με τη Ριζούπολη.

Μία μέρα μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, η ΕΠΣ Ηρακλείου ενημέρωσε επίσημα για την πρόθεσή της να αναλάβει τη διοργάνωση του μεγάλου αγώνα. Μέσω επιστολής, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, κατέστησε σαφές πως υπάρχει επίσης το "πράσινο φως" από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Θυμίζουμε πως η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να αναβάλλει τον τελικό, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 26 Ιουλίου, λόγω των ζητημάτων που έχουν ανακύψει αναφορικά με τη Ριζούπολη και το "κόκκινο" της ΕΛ.ΑΣ για την ευρύτερη περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου παρακολουθεί τις διάφορες ανακοινώσεις και παλινωδίες σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά διαβάσαμε την ανακοίνωση - εισήγηση της Αστυνομίας που αναφέρει η διεξαγωγή του τελικού να γίνει εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.

Επανειλημμένως έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον και την προσπάθειά μας, με την υποβολή προτάσεων και με σκοπό να βοηθήσουμε στην εξεύρεση λύσεων σε θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου.

Είναι δεδομένη επίσης η διαχρονική επιθυμία τόσο η δική μας αλλά είμαστε σίγουροι και των άλλων τοπικών φορέων (Δήμου -Περιφέρειας Κρήτης- ομάδων κ.τ.λ) για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως μου επιβεβαίωσε και σε προφορική συζήτηση που είχαμε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, για το ότι δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, αρκεί φυσικά να συζητηθούν τα επί μέρους θέματα που αφορούν ΕΠΟ και Δήμο Ηρακλείου.

Με δεδομένη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για μια άρτια διοργάνωση…

Κυρίως το γεγονός ότι η πόλη του Ηρακλείου αλλά και το νησί μας κατατάσσονται στις λιγότερο πληγείσες περιοχές της χώρας, στην πανελλαδική γεωγραφική διασπορά των κρουσμάτων λοίμωξης Covid-19 που επικαιροποίησαν οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε από εσάς να μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσει η Ένωσή μας και να φιλοξενήσει η Πόλη μας (Δήμος Ηρακλείου) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2019 - 2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο…".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.