ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Άρης: Τίμησε τη μνήμη του Κώστα Βουτσά η Ένωση

ΑΕΚ - Άρης: Τίμησε τη μνήμη του Κώστα Βουτσά η Ένωση

Η ΑΕΚ τίμησε τη μνήμη του Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών με video που έπαιξε στην οθόνη του Ολυμπιακού Σταδίου και ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη. Δείτε το συγκινητικό μήνυμα που ακούστηκε από τα μεγάφωνα.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η Ένωση όπως είχε προαναγγείλει τίμησε τη μνήμη του Κώστα Βουτσά.

Ο ηθοποιός και γνωστός φίλος του Δικεφάλου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου σε ηλικία 88 ετών. Λίγο πριν την έξοδο των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έπαιξε στην οθόνη του Ολυμπιακού Σταδίου ένα βίντεο αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Βουτσά, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη.

Μάλιστα από τα μεγάφωνα ακούστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα από τα μεγάφωνα, το οποίο έκλεισε με απόσπασμα από τον επικήδειο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Διαβάστε αναλυτικά:

"Φίλαθλοι της ΑΕΚ,

Πριν από τον σημερινό αγώνα με τον Αρη, η κιτρινόμαυρη οικογένεια θα αποχαιρετίσει έναν δικό μας άνθρωπο, τον μεγάλο Ελληνα, ηθοποιό και ΑΕΚτζή Κώστα Βουτσά! Πέραν της ανυπόκριτης αγάπης του για την ομάδα μας, ταυτίστηκε απόλυτα με το μεγάλο μας όνειρο και έγινε το σύμβολο της μεγάλης επιστροφής στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας!

Μας ξενάγησε για πρώτη φορά στο νέο μας γήπεδο! Υψωσε πρώτος τη γροθιά του και μας έδειξε το δρόμο! Φίλε Κώστα Βουτσά, Μπορεί να μην είσαι εσύ εκείνος που θα εγκαινιάσεις την Αγιά Σοφιά! Θα βρίσκεσαι όμως για πάντα εκεί!

Εκεί που θα στεγάσουμε και πάλι τα κοινά μας όνειρα. Θα ζεις για πάντα μέσα στο νέο μας γήπεδο! Ψηλά στα νέα μας τείχη! Γιατί ήσουν πάντα Αετός! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ