Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χ-αρακίρι για ΟΦΗ, 0-0 σε επεισοδιακό ματς με τον Ιάλυσο

Χ-αρακίρι για ΟΦΗ, 0-0 σε επεισοδιακό ματς με τον Ιάλυσο
ΟΦΗ, Ιάλυσος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά τις πολλές ευκαιρίες, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να νικήσει στο "Γεντί Κουλέ" τον Ιάλυσο, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι για τους γηπεδούχους, ένταση και ξύλο στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα. (VIDEO)

Μεγάλη βαθμολογική απώλεια για τον ΟΦΗ στο δρόμο για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, έχασε δυο υπερπολύτιμους βαθμούς στο "Γεντί Κουλέ", μένοντας στο 0-0 με τον Ιάλυσο Ρόδου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής και σε συνδυασμό με τη νίκη του Φωστήρα επί του Αλίμου με 3-0, είναι πλέον στο -5, θυμίζοντας ότι υποδέχεται την ομάδα του Ταύρου στο Ηράκλειο την τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν στους τρεις βαθμούς, πέφτοντας πάνω και σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του παρά το "σφυροκόπημα" των γηπεδούχων. Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν συνεχώς στην επίθεση, είχαν την κατοχή της μπάλας με πολύ μεγάλο ποσοστό, όμως αυτό δεν μεταφράστηκε σε ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και θα τους κρατούσε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Περογαμβράκη στο 17ο λεπτό του αγώνα, ενώ έκανε επεμβάσεις σε ευκαιρίες των Καλέ και Χαντί. Στο 90', στάθηκε τυχερός στην κεφαλιά του Περογαμβράκη που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και έσκασε λίγο πριν την γραμμή του τέρματος. Ο ΟΦΗ, βάσει εικόνας, εδικαιούτο το τρίποντο, έκανε καλή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για ένα ακόμη πέναλτι στο 41' για χέρι του Παφιάκη στην περιοχή.

Το ματς ήταν επεισοδιακό και είχε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Τόσο στην ανάπαυλα (καθυστέρησαν οι παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια λόγω της τεταμένης κατάστασης) όσο και στο τέλος το κλίμα δεν ήταν διόλου ήρεμο. Μάλιστα, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου, έπεσε ξύλο στην φυσούνα ανάμεσα στους παίκτες του ΟΦΗ και του Ιάλυσου.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Φωστήρας είναι 1ος με 48 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ είναι πλέον στο -4 με 43 (τόσους έχει και η Τριγλία Ραφήνας). Απομένουν ακόμα εννέα αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι την άνοδο εξασφαλίζει ο 1ος από κάθε όμιλο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (82' Μπουρσέλης), Πόποβιτς (68' Γουόρντεν), Χαντί, Καλέ (74' Μαρτσάκης).

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Σταυλάς (75' Μαρίνου), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπαρτάλης, Φονσέκα, Αθανασίου Α. Κορνελάτος (36' Καρπαθάκης).

Photo Credits: Action Images

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ