Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βλαβιανός: "Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με Καλλιθέα"

Βλαβιανός: "Παιχνίδι ζωής ή θανάτου με Καλλιθέα"

Ο πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου, Ιωσήφ Βλαβιανός, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί την Κυριακή (17/3) στον κρίσιμο αγώνα με την Καλλιθέα.

Ένα ματς χωρίς "αύριο" καλείται να δώσει η Θύελλα με αντίπαλο την Καλλιθέα την ερχόμενη Κυριακή στο Καμάρι. Η νεοφώτιστη στην Γ' εθνική ομάδα της Σαντορίνης βλέπει τα περιθώρια στην "μάχη" για την παραμονή στην κατηγορία να στενεύουν και ο πρόεδρος της κ. Ιωσήφ Βλαβιανός δίνει το σύνθημα της επιστροφής στις νίκες καλώντας τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Θύελλας Καμαρίου δήλωσε: "Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ουσιαστικά ζωής ή θανάτου καθώς η νίκη είναι «μονόδρομος». Έτσι το αντιμετωπίζουν και οι παίκτες μας καθώς γνωρίζουν πως χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρείς βαθμούς. Όλες αυτές τις ημέρες έχουν συγκεντρωθεί σε αυτό και δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν το πολυπόθητο "τρίποντο".

Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Αιολικό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο, σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά δεν τον φοβόμαστε. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ευχόμενοι ότι αυτή την φορά η διαιτησία θα σταθεί στο ύψος της κάτι που δεν έχουμε δει μέχρις στιγμής αφού έχουμε αντιμετωπιστεί "εχθρικά" σε πολλά παιχνίδια με αποτέλεσμα την απώλεια πολλών βαθμών.

Καλώ τον κόσμο της ομάδας να σταθεί -όπως το έχει κάνει μέχρι τώρα- στο πλευρό μας, να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στην προσπάθεια μας για τη νίκη".

Για τον αγώνα με την Καλλιθέα η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους φιλάθλους.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ