Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το χρίσμα στον Κάλας

Το χρίσμα στον Κάλας

Μετά από σχεδόν πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η ευρεία συνάντηση του Άρη με την απόφαση των φορέων να είναι να δοθεί το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Άρη στους Άλεξ Κάλας και Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η ευρεία συνάντηση του Άρη ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν πέντε ώρες με την απόφαση των φορέων να είναι να δοθεί το τιμόνι του ποδοσφαιρικού Άρη στους Άλεξ Κάλας και Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η ευρεία συνάντηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 και ολοκληρώθηκε πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όπου κλήθηκε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που παρέμεινε για περίπου δυο ώρες και έδωσε διευκρινίσεις που του ζητήθηκαν.

Μετά το τέλος της συνάντησης ακολούθησε ο ΑΣ Άρης εξέδωσε ανακοίνωσε σχετικά με την απόφαση ανάθεσης του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Άλεξ Κάλας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: ' 'Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του ΑΡΗ και έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, με την σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας.

Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η Ιστορία της''.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη υπήρξανε δύο σημεία αναφοράς:

Α. Το ποσοστό του Ερασιτέχνη οι άνθρωποι του οποίου ζήτησαν να ανέβει στο 20% κάτι που έγινε αποδεκτό.

Β. Κι όσο για τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει ο Άλεξ Κάλας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου εφόσον η ομάδα δεν καταφέρει να ανέβει στην Super League. Η απάντηση από τον Καλαϊτζίδη ήταν ότι δηλώνει υπεύθυνος να πληρωθούν όπως έχει δεσμευθεί χωρίς να τα ζητήσει πίσω''.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ