Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τεράστιο "διπλό" του Εθνικού κόντρα στον Ηρόδοτο

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με δέκα παίκτες από το 74' και το σκορ στο 1-1, ο Εθνικός έβλεπε τις ελπίδες του για άνοδο στη Football League να κάνουν "φτερά", αλλά ο Κατσικοκέρης με γκολ στο 93' έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες κόντρα στον Ηρόδοτο. (video)

Την τύχη στα πόδια του έχει πλέον ο Εθνικός, αναφορικά με τον προβιβασμό του στην Football League. Για να συμβεί αυτό όμως, χρειάστηκε πρώτα το γκολ της χρονιάς για τους Πειραιώτες δια ποδός Κατσικοκέρη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο.

Φτάνοντας στην αναμέτρηση της Ν. Αλικαρνασού, Ηρόδοτος και Εθνικός έψαχναν το βήμα που θα τους έσπρωχνε πιο κοντά στην άνοδο.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν με μεγαλύτερη ενέργεια στο ματς, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12' πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε προσωπική ενέργεια και ωραίο σουτ του Μωραΐτη.

Ο Εθνικός ισορρόπησε σταδιακά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 50', όταν ο Μάναλης εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το 1-1.

Ο βαθμός της ισοπαλίας δεν έκανε στους Πειραιώτες, που στο 74' έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Λεωνιδόπουλου και έβλεπαν τις ελπίδες τους για προβιβασμό στη Football League να κάνουν "φτερά".

Όμως στο 93' ο Μισέλ (είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς) έκλεψε τη μπάλα από τον Καραγκιόζι, άφησε για τον Κατσικοκέρη και ο αρχηγός των "κυανόλευκων" με περίσσια ψυχραιμία προσποιήθηκε, πλάσαρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την τεράστια ανατροπή και νίκη του Εθνικού στην Κρήτη.

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την τύχη της αναμέτρησης Αστέρας Αμαλιάδας - Ηρόδοτος να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες, οι Πειραιώτες με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας με την Αμαλιάδα, εξασφαλίζουν την άνοδο τους στη Football League.

Τεράστιο "διπλό" του Εθνικού κόντρα στον Ηρόδοτο

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64' Γαρεφαλλάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραΐτης (88' Καραγκιόζι), Ετόφ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Παχλιβανίδης (75' Βενέτης), Λεωνιδόπουλος, Δωματάς (85' Κομνηνός), Κατίδης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος (66' Παυλάκης), Μάναλης (83' Μισέλ).

Δείτε όλο το παιχνίδι (το γκολ του Κατσικοκέρη στο 2.05.00):

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ