Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρώτη εντός έδρας γκέλα για τον ΟΦΗ

Πρώτη εντός έδρας γκέλα για τον ΟΦΗ
ΟΦΗ Αστέρας Βάρης INTIME SPORTS

Τι κι αν έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 30 λεπτά, ενώ κέρδισε και πέναλτι; Ο ΟΦΗ ήρθε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στον Αστέρα Βάρης και έμεινε 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Σε δύσκολη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο σκορ απέναντι στον Αστέρα Βάρης και μετά την αποβολή του Βασιλείου στο 61ο λεπτό, η νίκη έμοιαζε τελειωμένη υπόθεση.

Η ατυχία, ωστόσο, χτύπησε την πόρτα του ΟΦΗ. Στο 81ο λεπτό ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Ιβάνοφ και λίγο αργότερα ο Φραγκουλάκης αστόχησε από τα 11 βήματα για να δώσει ξανά το προβάδισμα στους Κρητικούς.

Το γλυκό έδεσε όταν ο Τζέκος είχε δοκάρι στο τέλος του αγώνα με το 1-1 να παραμένει τελικά μέχρι το τέλος. Ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον 13 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και την άνοδο στην Football League.

Ακόμα δηλαδή κι αν επιστρέψουν οι έξι βαθμοί που αφαιρέθηκαν στο ξεκίνημα της περιόδου, θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μην αποδειχθεί καταστροφική η φετινή σεζόν.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πατινιώτης (66' Κοιλιάρας), Σαχινίδης, Φαμπίνιο (73' Τζέκος).

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Φύτρος, Κάραμπας, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Μητσόπουλος, Παπασάββας, Κουιρουκίδης, Ντάγκρας (81' Νικολέτος), Καναβέτας (67' Ιβάνοφ).

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ