Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβάδισμα ανόδου ο Εργοτέλης, επεισοδιακή αναβολή στην Καλαμαριά

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Εργοτέλης EUROKINISSI SPORTS

Με χατ τρικ του Κατσικοκέρη ο Εργοτέλης νίκησε 3-1 την Κηφισιά και δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος έγινε αφεντικό για άνοδο στη Stoiximan.gr Football League. Δεν έγινε το Καλαμαριά - ΑΟ Καρδίας λόγω επεισοδίου προπονητή με φιλοξενούμενους. Τα αποτελέσματα στη Γ' Εθνική.

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε την Κυριακή (7/5) ο Εργοτέλης στο Ζηρίνειο. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 3-1 της Κηφισιάς με χατ τρικ του Κατσικοκέρη και πλέον δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος είναι στο +1 από τον Ιωνικό, στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Κατσικοκέρης σκόραρε στο 7', στο 15' και στο 73', ενώ για την αθηναϊκή ομάδα είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Κυριαζής στο 58'. Το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου έχει 58 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Νίκαιας του Λουκά Καραδήμου έχει 57.

Κηφισιά (Βασίλης Γαντζούλας): Κανδέλης, Εσλερ, Μουσταφίδης, Μεταλλινός, Τεγούσης, Παναγιωτόπουλος, Σπηλιωτάκης, Κυριαζής, Ρεντζής, Ταμπάκης, Χαλκιάς

Εργοτέλης (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο, Ρουσάκης, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Δεν ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας του πρωτοπόρου στον 1ο όμιλο Απόλλωνα Καλαμαριάς απέναντι στον ΑΟ Καρδίας, λόγω επεισοδίου του προπονητή των Ποντίων, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με την αποστολή των φιλοξενούμενων. Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι δέχτηκαν φραστική επίθεση από τον τεχνικό των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια ο έμπειρος κόουτς προσήχθη από τις αστυνομικές δυνάμεις, με τους ανθρώπους του ΑΟ Καρδίας να καταθέτουν μήνυση εναντίον του και έπειτα να αποχωρούν από το γήπεδο στις 16:15, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας. Αν η Καλαμαριά πάρει το ματς στα χαρτιά, ανεβαίνει και μαθηματικά στη Stoiximan.gr Football League. Oι Πόντιοι έχουν 67 βαθμούς, ενώ στους 63 είναι η Δόξα Δράμας.

ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναβολή ανόδου στον 2ο όμιλο για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο πρωτοπόρος του γκρουπ έχασε 2-1 από τον Διαγόρα Σεβαστής, στην τρίτη του εφετινή ήττα. Με νίκη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη θα κλείδωνε την άνοδο. Έμεινε στους 67 βαθ8μούς, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει 63.

Σκόρερ: 26’ Δεμηρτζόγλου, 76’ Μπενίσκος/25’ Σαχινίδης

Κόκκινη: 90+ Ρωμανίδης

Διαγόρας Σεβαστής (Κωστάς Παπαδόπουλος): Ρωμανίδης, Σκλιοπίδης, Γεωργίου, Δημητρίου, Αβραμίδης, Μίχος, Δεμιρτζόγλου (85' Σαμανίδης), Δημητρουλόπουλος, Μυλωνάς (89' Κατσιαμήτας), Καρατζάογλου (74' Μπενίσκος), Καράμπελας.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Μηνάς (46' Σκούπρας), Διβανές, Σαχινίδης, Σουλίδης (71' Καμπέρης), Μανσάνο (61' Κυριάκος).

ΑΗΤΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Η Παναχαϊκή νίκησε 1-0 τον Φωστήρα και ολοκλήρωσε αήττητη τα εντός έδρας παιχνίδια της στον 3ο όμιλο. Υπενθυμίζεται ότι οι Αχαιοί έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Stoiximan.gr Football League.

Σκόρερ: 85' Σπανός

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αδαμόπουλος (77' Σπανός), Τσαφταρίδης, Μακρηδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης, Μπουρλάκης (65' Αργυρόπουλος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης (84' Κωνσταντινίδης), Σιαλμάς.

Φωστήρας (Κώστας Αρζένης): Κουρεπίνης, Κοπελάς, Μανδύλης, Παραράς, Ρόκας, Κουτσούμπας (60' Βλάχος), Χαρίτος (80' Κοσμίδης), Κρολ, Δωροβίνης, Σκάρος, Βεζύρης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ος όμιλος

Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας ΑΝΑΒΟΛΗ

Δόξα Προσκυνητών-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2

Καμπανιακός-Ορφέας Ξάνθης 0-3

Απόλλων Παραλιμνίου-Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Νέστος Χρυσούπολης-Μακεδονικός Φούφα 1-0

Δόξα Δράμας-ΑΕΠ Βατολάκκου 3-0 α.α.

ΦΑΣ Νάουσα-Καβάλα 0-1

Ρεπό: Εορδαϊκός

2ος όμιλος

Διαγόρας Σεβαστής-Απόλλων Λάρισας 2-1

ΑΕ Ιστιαίας-Τηλυκράτης 1-0

ΑΕ Καραϊσκάκης-Νίκη Βόλου 2-0

Αστέρας Πετριτή-Πύδνα Κίτρους 2-4

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Εθνικός Φιλιππιάδας (10/5)

Θεσπρωτός-Αμβρακία Κωστακιών (10/5)

Ολυμπιακός Βόλου-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (10/5)

Ρήγας Φεραίος-Πιερικός 1-3

3ος όμιλος

Αστέρας Αμαλιάδας-Τσικλητήρας 0-0

Αιολικός-Αχαϊκή 2-2

Παναργειακός-ΑΟ Ζευγολατιού 1-0

ΑΟ Λουτράκι-ΑΟ Θήβα 2-0

ΑΕ Ερμιονίδας-Δόξα Μεγαλόπολης 1-1

Παναχαϊκή-Φωστήρας 1-0

ΑΟ Χαλκίς-ΠΑΟ Βάρδας 2-0

Ρεπό: Παναρκαδικός

4ος όμιλος

Ιάλυσος-Ερμής Ζωνιανών 2-1

ΑΕ Κηφισιά-Εργοτέλης 1-3

Πανθηραϊκός-Θύελλα Ραφήνας 1-1

Τριγλία Ραφήνας-Ηλυσιακός 1-1

Άγιος Ιερόθεος-Προοδευτική 1-0

Ατσαλένιος-ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 1-2

Εθνικός-Ρόδος 1-2

Ρεπό: Ιωνικός

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ