Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρεμιέρα με νίκη για τον Άρη

Πρεμιέρα με νίκη για τον Άρη
Πόι Καπνίδης INTIME SPORTS

Στο πρώτο ματς για τον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής ο Άρης κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με σκόρερ τους Καπνίδη και Ντούνη.

Κακό το πρώτο μέρος ανάμεσα σε Άρη και Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Οι κίτρινοι είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου.

Βέβαια η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και προηγήθηκε στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μετά από σέντρα του Πόι ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο, αφού και ο Απόλλωνας έψαχνε ένα γκολ. Πέρα από κάποιες μικροευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ο Άρης είχε μία καλή στιγμή στο 74ο λεπτό με τον Ν΄Λουντούλου. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 83', ενώ το τελικό 2-0 έκανε ο Ντούνης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Tζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ρόβας (75΄Παυλίδης), Ν΄Λουντούλου (89΄Καλογέρης), Πόι (60΄Ντούνης), Τάτος, Καπνίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ. (71΄Χατζηστεφάνου) Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (61΄Σιδηρόπουλος Π), Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος, (77΄Ασλαμπάλογλου), Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς.

Γκολ: Καπνίδης (46' κεφαλιά), Ντούνης (91' πλασέ).

* Στο άλλο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (3/10) στη Γ' Εθνική, Απόλλων Καλαμαριάς και Καμπανιακός έμειναν στο 1-1, για τον 1ο όμιλο.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ