Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα, στο Μοσχάτο, από τον Εθνικό με 2-0 και ξεκίνησε με το αριστερό στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής. Νίκες για Δόξα Δράμας, Καβάλα, Καλαμάτα και Φωστήρα και Ιωνικό.

Με το αριστερό ξεκίνησε ο ΟΦΗ το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τους Κρητικούς να γνωρίζουν την ήττα με 2-0 από τον Εθνικό στο Μοσχάτο. Ρεπό είχε ο Άρης. Δύσκολες νίκες για Καλαμάτα, Καβάλα, Νίκη Βόλου, Φωστήρα και Ιωνικό. Μοιρασιά για τους εκ Football League ορμώμενους, Πιερικό και Τύρναβο στην Κατερίνη. Δείτε όλα τα αποτελέσματα κι από τους τέσσερις ομίλους, κατά την 1η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Την άνοδο στη Football League, κερδίζουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες των αντιστοίχων ομίλων.

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Στον πρώτο όμιλο η Δόξα Δράμας πέρασε με 1-0 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ η Καβάλα έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Έβρου Σουφλίου εντός έδρας. Πρεμιέρα με ήττα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Εορδαϊκό. Ρεπό για τον Άρη, φαβορί του ομίλου, είχε ρεπό την 1η αγωνιστική κι επικράτησε του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 1-0 σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο "Κλ. Βικελίδης".

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Στο δεύτερο όμιλο, ο Πιερικός έμεινε στο 1-1 στον Τύρναβο με την τοπική ομάδα, ενώ ο Αιγινιακός πέρασε από την Άμφισσα επικρατώντας του τοπικού Φωκικού με 1-0. Υπενθυμίζεται ότι και οι τέσσερις ανωτέρω ομάδες, αγωνιζόταν στη Football League την περυσινή σεζόν. Ματσάρα στο Μαρτίνο με τον Δωτιέα Αγιάς να νικά με 3-2 τον τοπικό Οπούντιο. Εκκίνηση με το δεξί για τη Νίκη Βόλου που πέρασε από τη γειτονική Νέα Αγχίαλο, επικρατώντας του τοπικού Πύρασσου με 2-1. Ρεπό είχε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Στον τρίτο όμιλο ένα γκολ αρκούσε για τη Χαλκίδα, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Αιολικού. Ο αγιασμός του πάτερα-Βασιλείου έφερε γούρι στον Παναργειακό που νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟ Βάρδας, στη Σπάρτη η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με την Ερμιονίδα, η Καλαμάτα νίκησε με 1-0 τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, ενώ ο Παναρκαδικός πέρασε με "τριάρα" από τα Ψαχνά, επικρατώντας του Ηρακλή με 3-0.

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Στον τέταρτο όμιλο, ο Φωστήρας νίκησε με 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών ενώ ο ΟΦΗ ξεκίνησε με το αριστερό, έχοντας κάκιστη απόδοση, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Εθνικό, στο Μοσχάτο. Πέρασε από τη Βάρη ο Ιωνικός, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 1-0.

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Βλάχος, Πιθαρούλης, Κοιλιάρας, Ραπτάκης, Γκούμας, Φαμπίνιο (36' Μπολάκης), Φραγκουλάκης, Πατηνιώτης (82' Κουσίδης), Ευσταθίου (53' Τζέκος), Πόποβιτς, Περογαμβράκης

Η σύνθεση της Καλαμάτας: Θωμάς, Νινιός, Χαλκιαδάκης (67' λ.τ. Καραλής), Ιλιεφ, Δούμουρας, Γαλανόπουλος, Τορεζάνι, Λίπι (75' Κουντάνης), Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κωνσταντινίδης (88' Αγγελόπουλος)

H σύνθεση της Καβάλας: Αθανασίου, Μπαντάνης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι (84' Α. Παπαδόπουλος) , Δουμάνης (65` Κανούλας) , Καζάκης (76` Πτηνόπουλος)

Πρεμιέρα με ήττα για τον ΟΦΗ
INTIME SPORTS

H σύνθεση του Φωστήρα: Γιώρας, Μανάλης, Παραράς, Χαλκιάς, Μαγγίνας, Τσιμικλής, Λάσκαρης, Δωροβίνης, Ντάφλας (68′ Κούτρος), Στάμος (87′ Όγκμποε), Καιμακαμούδης (73′ Ζαγοριανός)

H σύνθεση του Ιωνικού: Παλιγγίνης, Τσαφταρίδης, Κατσίκιας, Προβατίδης, Αθανασόπουλος (70′ Κυριακίδης), Κρητικός, Καραχάλιος Α., Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας (83′ Μιχαλακάκος), Γεωργακόπουλος (65′ Φωστέρης)

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες των τεσσάρων ομίλων:

1ος όμιλος

Απόλλων Κρύας Βρύσης- Εθνικός Γαζώρου 1-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κοζάνη 2-0

Καβάλα-Έβρος Σουφλίου 1-0

Εορδαϊκός-Απόλλων 1926 2-0

Ηρακλής Αμπελοκήπων-Δόξα Δράμας 0-1

Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Εθνικός Αγιονερίου-Θύελλα Φιλώτα 3-1

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΕΠ Λαγκαδά 4-2

Ρεπό: Άρης

2ος όμιλος

ΑΕ Φαρκαδόνας-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2

Εθνικός Φιλιππιάδας-Ρήγας Φεραίος 2-0

Πύδνα Κίτρους-Θεσπρωτός 0-1

Οπούντιος Μαρτίνου-Δωτιέας Αγιάς 2-3

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχέρων Καναλακίου 1-0

Τύρναβος-Πιερικός 1-1

Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Νίκη Βόλου 1-2

Φωκικός-Αιγινιακός 0-1

Ρεπό: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

3ος όμιλος

ΑΟ Λεβάντε-Κανάρης Νενήτων 0-1

ΑΟ Χαλκίς-Αιολικός 1-0

Παναργειακός-ΠΑΟ Βάρδας 2-1

Σπάρτη-Ένωση Ερμιονίδας 1-1

ΑΟ Λουτράκι-Βύζας Μεγάρων 2-0

Ηρακλής Ψαχνών-Παναρκαδικός 0-3

Καλαμάτα-Δόξα Νέας Μανωλάδας 1-0

4ος όμιλος

Ιάλυσος-Κηφισιά 1-0

ΑΟΤ Αλίμου-Ατρόμητος Πειραιά 0-2

Επισκοπή-Ηράκλειο 1-1

Φωστήρας-Ερμής Ζωνιανών 1-0

Εθνικός-ΟΦΗ 2-0

Αστέρας Βάρης-Ιωνικός 0-1

ΠΑΟ Κρουσώνα-Γλυφάδα 0-0

Ηλυσιακός-Τριγλία Ραφήνας 0-1

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ