Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Όλοι οι παίκτες του Εθνικού στην διάθεση του Γεωργούλη

Όλοι οι παίκτες του Εθνικού στην διάθεση του Γεωργούλη

Με την προπόνηση της Πέμπτης (1/10) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εθνικού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερμή Ζωνιανών. Άπαντες στην διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη.

Η προετοιμασία του Εθνικού για το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών συνεχίζεται σε δυνατούς και έντονους ρυθμούς, με τον Θύμιο Γεωργούλη και τους παίκτες του να καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει της εν λόγω αναμέτρησης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών γύμνασε τους παίκτες του το μεσημέρι της Πέμπτης (1/10) και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς Γερόλυμος και Γιαννουλάκης έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιελάμβανε τακτική και ασκήσεις τεχνικής, ενώ εν συνεχεία έγινε διπλό στο μισό γήπεδο. Το κλίμα στις τάξεις του Εθνικού είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, αλλά στην ομιλία του προς τους παίκτες ο Θύμιος Γεωργούλης τους ζήτησε να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι και να κοιτάζουν κάθε ματς ξεχωριστά, κάτι που έχει τονιστεί από την αρχή της σεζόν.

Η ομάδα του Εθνικού θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής (2/10) για το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ η 30μελής αποστολή θα μείνει σε ξενοδοχείο της πόλης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ