Οι 16 ομάδες της Γ' που έχουν αγωνιστεί στην Α' Εθνική

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκινά με 16 από τις 92 ομάδες που συμμετέχουν να έχουν εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία. Δείτε αναλυτικά τους συγκεκριμένους συλλόγους.

Η νέα (και ερασιτεχνική) Γ' Εθνική ξεκινά με 92 ομάδες να συμμετέχουν σε αυτή. Αναμφισβήτητα τα φώτα πέφτουν στην ΑΕΚ, 11 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, η οποία για πρώτη φορά δεν συμμετέχει στην μεγάλη κατηγορία.

Πέρα όμως από την Ένωση, άλλες 15 ομάδες θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας εμπειρία από Α' Εθνική. Άλλες με ένδοξο παρελθόν και πολλές συμμετοχές όπως η ΑΕΛ, πρωταθλήτρια το 1988, άλλες με μία παρουσία, όπως Χαλκίδα, Νάουσα, Μακεδονικός και Ατρόμητος Πειραιά.

Την ώρα λοιπόν που διεξάγεται το 55ο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, οι παρακάτω 16 ομάδες παίρνουν μέρος στην τρίτη κατηγορία έχοντας στο παρελθόν αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια. Ξεχωρίζει ο 5ος όμιλος όπου το 1/3 των συλλόγων έχει εμπειρία από την Α' Εθνική!

Συνολικά θα βρεθούν φέτος στο ερασιτεχνικό, 198 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και 12 πρωταθλήματα Ελλάδας!

(σε παρένθεση οι συμμετοχές στην Α')

1ος όμιλος: Πανσερραϊκός (24), Μακεδονικός (1)

2ος όμιλος: ΑΕΛ (26), Καστοριά (10)

3ος όμιλος: Τρίκαλα (7)**, Νάουσα (1), Χαλκίδα (1)

4ος όμιλος: Καλαμάτα (7), Κόρινθος (5)

5ος όμιλος: Ιωνικός (16), Προοδευτική (15), Εθνικός Αστέρας (4), Πανελευσινιακός (3), Ατρόμητος Πειραιά (1)

6ος όμιλος: ΑΕΚ (54), Αιγάλεω (23)

** Στην περίπτωση των Τρικάλων, υπάρχει δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον ΑΟ Τρίκαλα (που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Τρικάλων) και τον ΑΟ Τρίκαλα 1963 (που θα πάρει μέρος στη Γ' Εθνική) σχετικά με τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ