Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Βαζάκας κλώτσησε τα κάγκελα και βρίστηκε με τη μαινόμενη κερκίδα του Παναρκαδικού

Ο Βαζάκας κλώτσησε τα κάγκελα και βρίστηκε με τη μαινόμενη κερκίδα του Παναρκαδικού

Ο προπονητής του Ασπρόπυργου, Γιώργος Βαζάκας, είχε διαμάχη με τους οπαδούς του Παναρκαδικού μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος της ομάδας του, όταν άκουγε τα εξ αμάξης, πλησίασε και κλώτσησε τα κάγκελα. (VIDEO)

Σκηνές απείρου κάλλους στο Παναρκαδικός - Ασπρόπυργος, όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν... πάρτι, επικρατώντας με 0-3 και κάνοντας άλμα ανόδου στη Football League. Ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Ασπρόπυργου, ήταν σαν μαινόμενος ταύρος μετά το τρίτο τέρμα της ομάδας, καθώς αντέδρασε πολύ έντονα σε όσα άκουγε από την εξέδρα.

Οπαδοί του Παναρκαδικού είχαν φτάσει μέχρι το κάγκελο που τους χώριζε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, έβριζαν και εκείνος έχασε τον έλεγχο, πλησίασε και κλώτσησε τα κάγκελα, λέγοντας και κάποια... γαλλικά. Το πλήθος εξαγριώθηκε περισσότερο και ένας μάλιστα πήγε να πετάξει την ομπρέλα του στον προπονητή του Ασπρόπυργου, αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκε.

Μπήκαν διάφοροι στη μέση για να εκτονώσουν την ένταση και να ηρεμήσουν την κατάσταση, η οποία είχε ξεφύγει από τον έλεγχο. Εντέλει, δεν συνέβησαν χειρότερα, όμως ήταν ένα άσχημο περιστατικό. Δεν είναι κάτι που δεν το βλέπουμε, ειδικά σε παιχνίδια χαμηλότερων κατηγοριών, όμως υπήρχε κίνδυνος για ακόμα πιο άσχημη εξέλιξη, αν δεν υπήρχαν κάποιοι ψυχραιμότεροι.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ