ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σίνισα Γκόγκιτς στον Ναυπακτιακό Αστέρα

Ο Σίνισα Γκόγκιτς στον Ναυπακτιακό Αστέρα
Γκόγκιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σίνισα Γκόγκιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ναυπακτιακού Αστέρα, που συμμετέχει στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Πρόκειται για την 8η ομάδα που θα κοουτσάρει ο παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού.

Την τεχνική ηγεσία του Ναυπακτιακού Αστέρα ανέλαβε ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο 55χρονος, παλαίμαχος επιθετικός του Ολυμπιακού, θα παλέψει να ανεβάσει στη Football League την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στην 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής (έχει 20 βαθμούς σε 11 ματς (5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα) και είναι στο -1 από τον Μακεδονικό Φούφα).

Αυτή είναι η όγδοη διαφορετική ομάδα την οποία θα καθοδηγήσει ο Γκόγκιτς και η πρώτη φορά κατά την οποία θα εργαστεί στη Γ' Εθνική. Τη σεζόν 2007-2008 έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ακολούθησαν επτά ομάδες στη Β' Εθνική (Εθνικός Αστέρας, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Ηρακλής, Καλλιθέα και Αχαρναϊκός). Ο Γκόγκιτς αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 1996 μέχρι το 2000, μετρώντας 82 συμμετοχές και 13 γκολ.

Δείτε στο παρακάτω video του "Nafpaktia news" τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ναυπακτιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ