Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πόι έδωσε τη λύση στον Άρη

Ο Πόι έδωσε τη λύση στον Άρη
INTIME SPORTS

Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του "Ανθή Καραγιάννη", ο Άρης "λύγισε" την Καβάλα στο 83' με τον Μάουρο Πόι να του δίνει τη νίκη με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, της Γ΄ Εθνικής.

Ο Άρης έκανε το δύο στα δύο κερδίζοντας με 2-1, εκτός έδρας, στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του "Ανθή Καραγιάννη" της Καβάλας την τοπική ομάδα, χάρη στο γκολ του Μάουρο Πόι στο 83΄.

Με το γκολ του Αργεντινού η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε την δεύτερή της νίκη μετά το ρεπό που είχε στην πρεμιέρα, παρουσία των ηρωικών φιλάθλων της που αψήφισαν την βροχή. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καβάλα ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με την κεφαλιά του Μπρατσιάνι κάνοντας το 1-0.

Ο Άρης απάντησε με το σουτ του Καζναφέρη στο 7' αναγκάζοντας τον Αθανασίου να αποκρούσει δύσκολα στην δεξιά του γωνία. Στο 13΄ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καβάλας ο Παυλίδης έστρωσε στον Τάτο αλλά η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε κατέληξε σε κόρνερ. Αντίπαλος στην πίεση του Άρη ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ωστόσο η ομάδα του Αναστόπουλου έχασε τεράστια ευκαιρία στο 16΄ μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Τάτος από τα δεξιά με τον Αθανασίου να απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Αθανασίου.

Κάτι ανάλογο και στο 22΄ με τον Ν΄ Λουντούλου να κλέβει την μπάλα, να βγάζει για τον Καπνίδη που δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Αθανασίου σε κόρνερ. Στο 24΄ οι αμυντικοί της Καβάλας σε φάση διαρκείας απομάκρυναν πριν γίνει επικίνδυνος ο Καπνίδης, ενώ στο 34΄ η μπάλα από το σουτ του Μελισσά πέρασε λίγο άουτ. Στο 38΄ η μπάλα από το μακρινό πλασέ του Καπνίδη με τον Αθανασίου εκτός θέσης πέρασε ψηλά άουτ. Ο μονόλογος του Άρη δεν συνδυάζεται με το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου η Καβάλα είχε την τελευταία ευκαιρία με τον Ραούλ Μπράβο να κόβει με προβολή τον Κανούλα. Στο 49΄ η Καβάλα είχε πάλι την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Παππά για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Τζινάρ.

Στο 62΄ όμως ήρθε το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 για τον Άρη με τον Καπνίδη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι μετά την σέντρα του Ν΄ Λουντούλου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Η μπάλα από το σουτ του Μπρατσιάνι στο 66΄ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή της Καβάλας στο 75΄ προσέκρουσε στα σώματα των αμυντικών της. Στο 83΄ όμως ήρθε το γκολ της ανατροπής για τον Άρη αφού Τάτος, Ντούνης και Καζναφέρης συνδυάστηκαν και ο Αθανασίου απομάκρυνε με γροθιές, αλλά ο Πόι θα πάρει το ριμπάουντ και θα κάνει το 1-2.

Τέλος στο 92΄ ο Μπρατσιάνι έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Τζινάρ μάζεψε την μπάλα προ του Καζάκη πριν από το τελικό 1-2 και την δεύτερη νίκη του Άρη και πρώτη εκτός έδρας.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής ΕΔΩ

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΚΑΒΑΛΑ: Aθανασίου, Σταματόπουλος, Λιόλιος, Μαργαρίτης, Δέντσας, Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας (65΄ Δουμάνης), Καζάκης

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης(65΄ Ντούνης), Ν΄Λουντούλου(68΄ Πόι), Καπνίδης (87΄ Καλογέρης), Τάτος, Καζναφέρης

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ