Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο Ερμής το γκολ και τη νίκη

Ο ΟΦΗ τις ευκαιρίες, ο Ερμής το γκολ και τη νίκη

Ο ΟΦΗ έφτιαχνε και έχανε ευκαιρίες κόντρα στον Ερμή, που με σκόρερ τον Στρατήγη στο 44' έφτασε στο τελικό υπέρ του 1-0, υποχρεώνοντας την ομάδα του Νίκου Γκουλή στη δεύτερη φετινή της ήττα.

Ο Ερμής Ζωνιανών είχε την ουσία απέναντι στην αγωνιστική υπεροχή του ΟΦΗ, που έφτιαχνε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο γκολ. Για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, η ομάδα του Νίκου Γκουλή υπέστη την δεύτερη φετινή της ήττα, καθώς δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Στρατήγη από το 44ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ στο 13' είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, ενώ ο Ερμής δέκα λεπτά μετά έφτασε μια ανάσα από το γκολ με τον Κασμερίδη να αντιδρά σωτήρια στην προσπάθεια του Κατσικοκέρη. Αρχικά στο 25' με τον Περογεμβράκη (κεφαλιά μόλις άουτ) και εν συνεχεία στο 27 με τον Φαμπίνιο (το πλασέ του απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Ανυφαντάκης), η ομάδα του Νίκου Γκουλή απάντησε εις διπλούν στην ευκαιρία των γηπεδούχων αλλά χωρίς να βρει στόχο.

Στο 38' ο Καρακούτσης έδιωξε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώτσιου, με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μένει πίσω στο σκορ στο 44', όταν ο Στρατήγης σκόραρε για τους γηπεδούχους με σέντρα σουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Καρακούτσης είπε "όχι" στην προβολή του Σαχινίδη. Ο γκολκίπερ του Ερμή σταμάτησε και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποπόβιτς που είχε πορεία προς τα δίχτυα στο 70'. Ο ρυθμός έπεσε σταδιακά και η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη κράτησε το υπέρ της πολύτιμο 1-0.

Να αναφέρουμε ότι ο ΟΦΗ ζήτησε δύο φορές πέναλτι. Πρώτα στην εκπνοή του ημιχρόνου (για μαρκάρισμα του Ανυφαντάκη πάνω στον Φαμπίνιο) και μετά στις καθυστερήσεις του αγώνα (για χέρι του Ανυφαντάκη). Και στις δύο περιπτώσεις ο διαιτητής Γιαννουλάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης, Στρατηγής (64' Μπεκατώρος), Κατσικοκέρης, Σταθόγλου, Πλουσής (37' Μπέρκης).

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής):Κασμερίδης, Βιγιαφάνε, Μπολάκης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας (63' Φαζός), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Κοιλιάρας (57' Πόποβιτς), Σαχινίδης.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ