Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ηρακλής 3-1 τον Άρη Παλαιοχωρίου, στο -2 από την κορυφή

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ηρακλής EUROKINISSI SPORTS

Στο -2 από την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής βρίσκεται ο Ηρακλής, ο οποίος την Τετάρτη (6/12) επικράτησε 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου, παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0. Με εννέα έμειναν οι φιλοξενούμενοι. (VIDEO)

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Ο Ηρακλής κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής τον Άρη Παλαιοχωρίου, στο Καυτανζόγλειο, σε εξ' αναβολής παιχνίδι. Ο Γηραιός επικράτησε εύκολα 3-1, με πρωταγωνιστή τον Ρόβα, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Παπαβράκης (30') και Καρλόπουλος (66').

Αξιοσημείωτο ότι ο Άρης άνοιξε το σκορ, στο 4' με τον Κοττάκη. Ο Ρόβας ισοφάρισε στο 12' σε 1-1, ο Πτηνόπουλος σημείωσε το 2-1 στο 35', ενώ και πάλι ο Ρόβας σκόραρε για το 3-1 στο 70'.

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

Αρης Παλαιοχωρίου: Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες στη Γ' Εθνική και όχι μόνο.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ