Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μπακάλης: "Τραμπουκισμοί και μπουνιές"

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΑΕ ΜΙΛΟΠΟΤΑΜΟΥ / Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μπακάλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάρης Μπακάλης, ποδοσφαιριστής της ΑΕ Μυλοποτάμου, δήλωσε ότι στον αγώνα με τον Φωστήρα στον Ταύρο δέχτηε επίθεση ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, κάνοντας λόγο για μπουνιές, προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς. (VIDEO)

Την Κυριακή (15/10) ο Φωστήρας τέθηκε αντιμέτωπος στον Ταύρο με την ΑΕ Μυλοποτάμου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η νικηφόρα (3-0) για τους γηπεδούχους αναμέτρηση στιγματίστηκε από επεισόδια.

Πριν από την έναρξη του β' μέρους, παίκτες των φιλοξενούμενων δέχτηκαν επίθεση, όπως κατήγγειλε άλλωστε ο ποδοσφαιριστής των Κρητικών, Πάρης Μπακάλης. Ο 29χρονος χαφ δήλωσε: "Στο ημίχρονο του παιχνιδιού δεχτήκαμε επίθεση από ανθρώπους του Φωστήρα.

Συγκεκριμένα, χτύπησαν δύο συμπαίκτες μου. Ζήσαμε καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Προπηλακισμούς, τραμπουκισμούς, μπουνιές... Πράγματα τα οποία φέρνουν το ποδόσφαιρο είκοσι χρόνια πίσω".

Ύστερα από τρία παιχνίδια ο Φωστήρας έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ η ομάδα του Μυλοποτάμου έχει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη νίκη για Ηρακλή, ισόπαλο το ντέρμπι Προοδευτική - Εθνικός
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ