Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μήνυση από Καλαϊτζίδη

Μήνυση από Καλαϊτζίδη
Καλαϊτζίδης INTIME SPORTS

Μήνυση κατέθεσε ο πρώην προπονητής του Άρη Δημήτρης Καλαϊτζίδης σε βάρος του Νίκου Πασιαλή και του Κώστα Οικονομίδη.

Η μήνυση του 57χρονου προπονητή αφορά για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση, με αφορμή το μπαράζ των ανακοινώσεων του περασμένου καλοκαιριού. Η μήνυση κατατέθηκε στις 22 Οκτωβρίου για τα όσα είχανε ειπωθεί στις 24 Ιουλίου, δηλαδή δυο μέρες πριν εκπνεύσει το τρίμηνο που δίνει δικαίωμα ο νόμος.

Συνήγορος του Καλαϊτζίδη είναι ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, που είναι στο νομικό τιμ του Άρη αυτή τη στιγμή και εκπροσωπεί την ομάδα στην Αθήνα.

Την δική του απάντηση έδωσε ο Νίκος Πασιαλής στη μήνυση που κατέθεσε προς το πρόσωπο του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης.

Ο πρώην τεχνικός της K20 του Άρη γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει και αυτός σε μήνυση εις βάρος του πρώην προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Ενημερώθηκα για την μήνυση του κ. Καλαϊτζίδη και έστειλα δικηγόρο για να μάθω για το τι με κατηγορεί γιατί δεν το γνωρίζω. Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει πει πολύ πιο βαριά πράγματα για μένα και θα αναγκαστώ να τον μηνύσω.

Άφησε ακόμα να εννοηθεί ότι χρηματιζόμαστε από τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα. Είναι αστείο να κάνεις χειρότερα πράγματα και να μηνύεις κάποιον για πλημμελήματα και πταίσματα. Θα τα πούμε στα δικαστήρια», τόνισε μεταξύ άλλων στο «Αθλητικό Metropolisς».

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ