Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ιωνικός - ΑΕΚ 2-1

Ιωνικός - ΑΕΚ 2-1
Ιωνικός INTIME SPORTS

Σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι η ΑΕΚ προβλημάτισε τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 από τον Ιωνικό. Σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξη του αγώνα

Μία ακόμα μέτρια εμφάνιση για την ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Γ΄εθνική. Η Ένωση ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος, όμως μετά το 25ο λεπτό έριξε την απόδοση της και έπρεπε να φτάσουμε μετά το 80ο λεπτό για να αρχίσει να πιέζει και πάλι.

Το σκορ άνοιξε ο Δημητρίου για τον Ιωνικό μετά από συνεχή λάθη στην άμυνα της ΑΕΚ, με τον Μπρέσεβιτς στη συνέχεια να ισοφαρίζει με κοντινό σουτ μετά από πάσα του Πλατέλλα.

Νέο λάθος από το κεντρικό δίδυμο της Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα να πάρει εκ νέου κεφάλι ο Ιωνικός με τον Μπερνιδάκη. Η ΑΕΚ έχασε 1-2 καλές ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα, όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η αναμέτρηση ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση εξαιτίας των πολλών επεισοδίων εντός και εκτός του γηπέδου.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (69’ Τσουμάγκας), Τζανετόπουλος, Σταθάκης (61’ Τσιρίλο), Κορδέρο (70’ Ρόβας), Πόποβιτς (61’ Γεωργέας), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (61’ Ράμα), Ανάκογλου (80’ Γροντής), Πλατέλλας (84’ Καζβιρόπουλος)

Ιωνικός: Μπαμπανιώτης, Καμβίσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Σιμιτζής, Βασιλείου, Παπασπύρος, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και οι: Σκαφτούρος, Μακρυωνίτης, Πολυχρόνης, Κατσαβριάς.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ