Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Παναχαϊκή ανέβηκε στη Stoiximan.gr Football League

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Παναχαϊκή EUROKINISSI SPORTS

Η Παναχαϊκή εξασφάλισε... ξεκούραστα την άνοδο στη Stoiximan.gr Football League. Είχε ρεπό, αλλά η ήττα του ΠΑΟ Βάρδας από τη Θήβα με 2-0, έστειλε τους Αχαιούς στη δεύτερη κατηγορία. Τα αποτελέσματα της Γ' Εθνικής.

Πανηγυρίζει η Πάτρα. Η Παναχαίκή εξασφάλισε βαθμολογικά την άνοδο στη Stoiximan.gr Football League μέσα από τον 3ο όμιλο, παρότι είχε ρεπό στην 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Αυτό διότι ο ΠΑΟ Βάρδας ηττήθηκε με 2-0 από τη Θήβα και έτσι οι Αχαιοί των Κώστα Κατσουράνη (τεχνικός διευθυντής Παναχαϊκής Συμμαχίας) και Σωκράτη Οφρυδόπουλου (προπονητής) κατέκτησαν την πρωτιά.

Από εδώ και στο εξής οι «κοκκινόμαυροι» περιμένουν να τηρηθεί η κυβερνητική δέσμευση για ρύθμιση του θέματος των χρεών που «κουβαλά» η ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 4-0

Πάρτι έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Για την 26η αγωνιστική στον 2ο όμιλο οι "ερυθρόλευκοι" συνέτριψαν με 4-0 τους "κυανόλευκους" μπροστά σε 2.000 οπαδούς. Το 1-0 έκανε ο Σταύρου στο 45' και ακολούθησαν οι Ευθυμιάδης (55'), Οικονόμου (πεν. 69') και Φλίγκος (83').

Το ντερμπι της πολης στον Ολυμπιακό Βόλου, υπέταξε 4-0 την Νίκη.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία για τις δυο ομάδες καθώς αμφότερες έχουν χάσει το τρένο της ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου εβαλε 4 γκολ στη Νικη και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο Βόλο. Σκόρερ οι Σταύρου,Ευθιμιαδης,Οικονόμου και Φλιγκος.
Ο Ολυμπιακος Βόλου μπήκε ορεξάτος στο ματς καθώς ο Φλιγκος έχασε ευκαιρία στο 3ο λεπτό όταν βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Νίκης και δεν μπόρεσε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης τράνταξε το δεξί δοκάρι του Τζήμα. Στη συνέχεια η Νίκη αντέδρασε πρώτα με σουτ έξω απο την περιοχή του Κόλα και στη συνέχεια με εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη αλλά και τα δυο σουτ δεν μπόρεσαν να βρούνε το στόχο προς τα δίχτυα. Πρέπει να τονίσουμε ότι οι οπαδοί δημιούργησαν μικροεπεισόδια με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να παγώσει μεχρι το 44 όταν η κεφαλιά του Κέρι ακούμπησε την εξωτερική πλευρά από τα δίχτυα της Νίκης. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Σταύρου, μετά από πολύ καλή πάσα του Κόκα, με ένα δυνατό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και κατάφεραν να εξαφανίσουν την Νίκη από το γήπεδο. Στο 47 ο Τζίμας μπλόκαρε το σουτ του Φλίγκου. Στο 55 μετά από ώρα χωρίς φάση η Νίκη απείλησε τον Ολυμπιακό Βόλου με το σουτ Νικλητσιώτη που πέρασε άουτ. Οι ερυθρόλευκοι σε αυτό το σημείο ξύπνησαν και στο επόμενο λεπτό ο Ευθυμιάδης μετά από πάσα του Κέρι εγραψε το 2-0. Μέχρι το 69 ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς με την διατήρηση της κατοχής και πολλά σουτ και στο 70 ο Φλίγκος ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση του πεναλντι ανέλαβε ο Οικονόμου ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα και έγραψε το 3-0. Οι γηπεδούχοι έψαχναν και το τέταρτο γκολ και το πέτυχαν όταν στο 84 ο Φλίγκος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η συνέχεια ήταν αδιάφορη καθώς το παιχνίδι είχε τελειώσε
Το ντερμπι της πολης στον Ολυμπιακό Βόλου, υπέταξε 4-0 την Νίκη. Σε έναν αγώνα που δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία για τις δυο ομάδες καθώς αμφότερες έχουν χάσει το τρένο της ανόδου, ο Ολυμπιακός Βόλου εβαλε 4 γκολ στη Νικη και έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στο Βόλο. Σκόρερ οι Σταύρου,Ευθιμιαδης,Οικονόμου και Φλιγκος. Ο Ολυμπιακος Βόλου μπήκε ορεξάτος στο ματς καθώς ο Φλιγκος έχασε ευκαιρία στο 3ο λεπτό όταν βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα της Νίκης και δεν μπόρεσε να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης τράνταξε το δεξί δοκάρι του Τζήμα. Στη συνέχεια η Νίκη αντέδρασε πρώτα με σουτ έξω απο την περιοχή του Κόλα και στη συνέχεια με εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη αλλά και τα δυο σουτ δεν μπόρεσαν να βρούνε το στόχο προς τα δίχτυα. Πρέπει να τονίσουμε ότι οι οπαδοί δημιούργησαν μικροεπεισόδια με αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να παγώσει μεχρι το 44 όταν η κεφαλιά του Κέρι ακούμπησε την εξωτερική πλευρά από τα δίχτυα της Νίκης. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Σταύρου, μετά από πολύ καλή πάσα του Κόκα, με ένα δυνατό σουτ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και κατάφεραν να εξαφανίσουν την Νίκη από το γήπεδο. Στο 47 ο Τζίμας μπλόκαρε το σουτ του Φλίγκου. Στο 55 μετά από ώρα χωρίς φάση η Νίκη απείλησε τον Ολυμπιακό Βόλου με το σουτ Νικλητσιώτη που πέρασε άουτ. Οι ερυθρόλευκοι σε αυτό το σημείο ξύπνησαν και στο επόμενο λεπτό ο Ευθυμιάδης μετά από πάσα του Κέρι εγραψε το 2-0. Μέχρι το 69 ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ματς με την διατήρηση της κατοχής και πολλά σουτ και στο 70 ο Φλίγκος ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση του πεναλντι ανέλαβε ο Οικονόμου ο οποίος ευστόχησε από τα 11 βήματα και έγραψε το 3-0. Οι γηπεδούχοι έψαχναν και το τέταρτο γκολ και το πέτυχαν όταν στο 84 ο Φλίγκος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η συνέχεια ήταν αδιάφορη καθώς το παιχνίδι είχε τελειώσε EUROKINISSI SPORTS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Ιωαννίδης (84’ Στουρνάρας), Κόκκας Ανδρέας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δωματάς, Οικονόμου (71’ Πότσι-77 λ. τρ Μασάντο), Φλίγκος, Κέρη, Σταύρου

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης (59’ Αλεξανδρής), Μέτσε (46’ Σκοπελίτης), Κορέτα, Κόλα (80’ Ματθαίου), Βέργος

Ο Απόλλων Λάρισας, ωστόσο, επικράτησε 1-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης και έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 64 πόντους. Η ΑΕ Καραϊσκάκης έχει 57 και ο Ολυμπιακός Βόλου 54. Στον 1ο όμιλο ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και έχει 61 βαθμούς. Η δεύτερη Δόξα Δράμας (57 βαθμοί) είχε ρεπό.

Στον 4ο όμιλο ο Ιωνικός επικράτησε 3-1 του Ερμή Ζωνιανών και είναι πρώτος με 54 βαθμούς, αλλά και με ματς περισσότερο. Ο δεύτερος Εργοτέλης είναι στο -2 μετά το σπουδαίο "διπλό" στην έδρα του Άγιου Ιερόθεου με 1-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

1ος όμιλος

Εορδαϊκός-ΑΟ Καρδίας 0-1

Καμπανιακός-Δόξα Προσκυνητών 2-0

Απόλλων Παραλιμνίου-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Νέστος Χρυσούπολης-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-1

Νάουσα-Ορφέας Ξάνθης 0-2

Καβάλα-Αλμωπός Αριδαίας 1-0

ΑΕΠ Βατολάκκου-Μακεδονικός Φούφα 0-3 α.α.

Ρεπό: Δόξα Δράμας

2ος όμιλος

ΑΕ Καραϊσκάκης-Απόλλων Λάρισας 0-1

Αστέρας Πετριτή-ΑΕ Ιστιαίας 0-1

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Διαγόρας Σεβαστής 1-1

Θεσπρωτός-Τηλυκράτης 1-2

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 4-0

Ρήγας Φεραίος-Πύδνα Κίτρους 1-1

Πιερικός-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Αμβρακία Κωστακιών 2-1

3ος όμιλος

Παναρκαδικός-Τσικλητήρας 1-0

Παναργειακός-Αιολικός 1-0

ΑΟ Λουτράκι-Αστέρας Αμαλιάδας 0-0

ΑΕ Ερμιονίδας-Αχαϊκή 4-0

Χαλκίδα-ΑΟ Ζευγολατιού 2-0

ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Θήβα 0-2

Φωστήρας-Δόξα Μεγαλόπολης 3-0

Ρεπό: Παναχαϊκή

4ος όμιλος

Ιωνικός-Ερμής Ζωνιανών 3-1

Πανθηραϊκός-Κηφισιά 4-1

Τριγλία Ραφήνας-Ιάλυσος 2-0

Άγιος Ιερόθεος-Εργοτέλης 0-1

Εθνικός-Θύελλα Ραφήνας 2-2

Ρόδος-Ηλυσιακός 0-2

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Προοδευτική 1-0

Ρεπό: Ατσαλένιος

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ