Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γίνεται ΠΑΕ η Κόρινθος

Γίνεται ΠΑΕ η Κόρινθος
INTIME SPORTS

Μετά από την Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε η μετατροπή της Κορίνθου από ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Στην ομάδα του Ισθμού θα αγωνίζονται οι Μειμάρογλου και Μπένιος

Η ομάδα της Κορίνθου αλλάζει σελίδα, καθώς εγκρίθηκε μετά από Γενική Συνέλευση η μετατροπή του συλλόγου, από ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Αυτό έκανε γνωστό η διοίκηση της ομάδας του Ισθμού, με ανακοίνωση-πρόσκληση που εξέδωσε προς τα τακτικά μέλη για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Με την από 29/12/2010 απόφαση της Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ εγκρίθηκε η σύσταση ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΕ".

Για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου που πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά (100.000,00 ευρώ) και επειδή τα τακτικά μέλη του ιδρυτικού σωματείου έχουν προτεραιότητα στην αγορά μετοχών, προσκαλούμε και γνωστοποιούμε στα μέλη αυτά ότι μπορούν προσέρχονται Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου και να καταθέσουν στον υπ΄αρ.: 1010100065800-1 λογαριασμό ποσό αντίστοιχο με τον αριθμό μετοχών που επιθυμούν να αποκτήσουν.

Η αξία κάθε μετοχής είναι ΔΕΚΑ (10) ΕΥΡΩ. Καλούνται ως εκ τούτου από σήμερα και σε προθεσμία δεκαπέντε ημερών από τη δημοσίευση της πρόσκλησης τα τακτικά μέλη του αθλητικού σωματείου "ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ" να προσέλθουν για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, καθόσον μετά την ημερομηνία αυτή η διάθεση των μετοχών θα γίνει ελεύθερα. Η προθεσμία κάλυψης αρχίζει στις 05/01/2011 και λήγει στις 20/01/2011".

Από εκεί και πέρα η Κόρινθος, προχώρησε και σε δυο σημαντικές προσθήκες. Με την φανέλα της ομάδας του Ισθμού θα αγωνίζονται ο αριστερός μπακ (1990) Χρήστος Μεϊμάρογλου και ο μέσος (1991) Πολύκαρπος Μπένιος, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα αγωνίζονταν στην Αγία Παρασκευή.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ