Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γεωργούλης: "Να συνεχίσουμε δυνατά"

Γεωργούλης: "Να συνεχίσουμε δυνατά"
Γεωργούλης INTIME SPORTS

Ο Θύμιος Γεωργούλης μίλησε για τη νίκη του Εθνικού κόντρα στον Άλιμο, το ματς με τον Φωστήρα που ακολουθεί και τα προβλήματα τραυματισμού που προέκυψαν στους Πειραιώτες.

Ο Εθνικός νίκησε τον Άλιμο και πλέον, στο στρατόπεδο των Πειραιωτών κοιτούν την αναμέτρηση με τον Φωστήρα, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που απεκόμισαν οι "κυανόλευκοι" μετά το ματς της Κυριακής (8/11).

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού των Πειραιωτών, Θύμιου Γεωργούλη:

"Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη τους. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα βέβαια στο παιχνίδι, ωστόσο κάναμε αρκετές ευκαιρίες και αν ο Μάκης (Παυλάκης) ήταν πιο εύστοχος ίσως το σκορ να κυμαινόταν σε παραπάνω επίπεδα.

Το μυαλό των παιδιών, από ένα σημείο και πέρα, ήταν στο παιχνίδι με τον Φωστήρα την άλλη εβδομάδα και από σήμερα κοιτάμε αυτό το ματς.

Από κει και πέρα, μας προέκυψαν προβλήματα με τους τραυματισμούς των Αργυρίου, Αλημπάς και Μαντζώρου, των οποίων η κατάσταση θα δούμε πως θα πάει μέσα στην εβδομάδα.

Εν κατακλείδι πετύχαμε μία απόλυτα σημαντική νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά για να μαζεύουμε βαθμούς και να είμαστε ψηλά σε ένα, όπως βλέπετε και εσείς, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ