ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερή φωτογραφία: Οπαδοί ΠΟΑ - Προοδευτικής αγκαλιά (PHOTO)

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια υπέροχη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οπαδοί του ΠΟΑ και της Προοδευτικής αγκαλιά, λίγη ώρα πριν από το ξεκίνημα του αγώνα των δύο ομάδων που έγινε την Κυριακή (PHOTO).

Την Κυριακή (14/10) το μεσημέρι ο ΠΟΑ υποδέχτηκε στο Ηράκλειο την Προοδευτική, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική. Το παρών στο γήπεδο του Ατσαλένιου έδωσαν και οπαδοί της ομάδας του Κορυδαλλού, οι οποίοι νωρίτερα έξω από το γήπεδο έβγαλαν μια υπέροχη φωτογραφία με τους φίλους των γηπεδούχων.

Αγκαλιάστηκαν και απέδειξαν ότι και στην Ελλάδα μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο σύνδεσμος της Προοδευτικής Crimson Club ανέφερε στον λογαριασμό του στο facebook: "Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι αυτές οι στιγμές. Οι αναμνήσεις χαράζονται σε χρώμα βυσσινί και πράσινο. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη υποδοχή και φιλοξενία. Καλό παιχνίδι!".

Φοβερή φωτογραφία: Οπαδοί ΠΟΑ - Προοδευτικής αγκαλιά (PHOTO)

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι του ΠΟΑ με την Προοδευτική έγινε ένα ακόμη όμορφο σκηνικό, καθώς ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Μανώλης Φραγκιαδάκης, ζήτησε σε γάμο την αγαπημένη του Ελένη με έναν εξαιρετικό τρόπο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ