ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Συνεχίζει στη Γ' Εθνική και τον Μακεδονικό Φούφας ο Καπετάνος

Επίσημο: Συνεχίζει στη Γ' Εθνική και τον Μακεδονικό Φούφας ο Καπετάνος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παντελής Καπετάνος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για χάρη του Μακεδονικού Φούφας και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική.

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Μακεδονικός Φούφας (στην Κοζάνη) που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο και μάλιστα βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες μετά από πέντε αγωνιστικές. Ο Μακεδονικός προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου διεθνή επιθετικού, Παντελή Καπετάνου, με σπουδαία καριέρα στην Super League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Π.Σ Μακεδονικός ΦΟΥΦΑΣ, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Καπετάνο !! Το ΔΣ του συλλόγου καλωσορίζει τον Παντελή Καπετάνο στην «οικογένεια» του ΦΟΥΦΑ τον ευχαριστεί για την τιμή να συνεργαστεί με την ομάδα μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Ο Καπετάνος ξεκίνησε από την ακαδημία της Κοζάνης και πέρασε τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στον Ηρακλή. Πήγε στην ΑΕΚ τη διετία 2006-2008 και εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Ρουμανία φορώντας τις φανέλες της Κλουζ και της Στεάουα. Αργότερα διένυσε δύο χρόνια στην Ξάνθη (2014 – 2016) και πέρασε τη σεζόν 2016-2017 στη Βέροια.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε μείνει ελεύθερος και δεν αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχει καταγράψει τέσσερις εμφανίσεις με την Εθνικής Ελλάδας, πραγματοποιώντας ντεμπούτο ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει μετρήσει 382 εμφανίσεις, 185 εκ των οποίων στη Superleague και 26 στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ