Επέστρεψε στον Φωκικό ο Κασάπης

Προπονητής του Φωκικού είναι κι επίσημα από την Δευτέρα (14/2) ο Μιχάλης Κασάπης.

Η ομάδα της Άμφισσας εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει τα εξής: "Το ΤΑΠ Φωκικός ανακοινώνει την πρόσληψη του Μ. Κασάπη ως πρώτου προπονητή της ομάδας. Πιστεύουμε ότι με τον Μιχάλη Κασάπη προπονητή θα συνεχιστεί η μέχρι τώρα καλή πορεία και στο τέλος ο Φωκικός θα κόψει πρώτος το νήμα για την άνοδο στη Β' Εθνική".

 

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον πάγκο του Φωκικού, ο βοιωτός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι ο Φωκικός πρέπει να πάρει την άνοδο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Φωκικό ξανά, αισθάνομαι ότι ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου, στην ομάδα που με ανέδειξε αλλά πάνω από όλα σε ανθρώπους που με αγαπάνε.

 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συμβούλιο του Φωκικού και ειδικά στον Πρόεδρο που με τίμησε με την επιλογή του, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και θέλω να τονίσω ότι ήρθα για να βάλω τα δυνατά μου για την επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στη Β' Εθνική.

 

Αύριο θα συνοδεύσω την αποστολή στον Εορδαϊκό, που είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχω μάθει στα δύσκολα, πάμε για τη νίκη ".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS