Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη
INTIME SPORTS

Δίχως να συναντήσει καμία δυσκολία ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων και μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια της Γ' Εθνικής.

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα του Άρη στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής. Οι κιτρινόμαυροι μετρούν τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια και δείχνουν πως με αρκετές ομάδες στην κατηγορία δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ηρακλή Αμπελοκήπων να ηττηθεί αφού ο Άρης μπήκε δυνατά και με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία τέρματα.

Με τα γρήγορα τέρματα του Καπνίδη και του Παυλίδη ουσιαστικά οι κιτρινόμαυροι τελείωσαν τον αγώνα από το πρώτο εικοσάλεπτο. Γενικότερα οι παίκτες του Αναστόπουλου κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ και ικανοποίησαν όσους βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη
INTIME SPORTS

* Λόγω ενός μυικού τραυματισμού έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τάτος.

Το μόνο αρνητικό για τον προπονητή του Άρη, είναι ότι είδε τον Τάτο να αποχωρεί μόλις στο 16ο λεπτό. Ο έμπειρος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε.

Στην αντίπερα όχθη μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής Αμπελοκήπων παραμένει χωρίς βαθμό μετά από τρεις αγώνες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Γεώργιος Καλφόγλου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Χρήστος Μαγιάννης (ΕΠΣ Άρτας)

Οι συνθέσεις

Άρης (Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (61' Καλογέρης), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16' Ρόβας), Καπνίδης (46' Κυβελίδης)

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42' Καραγιώργος.), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16' Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης (71' Σάρρος), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Γκολ: 6' Καπνίδης, 14' Παυλίδης, 37' Μπάρμπας (αυτ)

Κάρτες: 36' Σαμπιασβίλι, 39' Βόσδου, 66' Παπαδημητρίου, 80' Παναγιωτίδης, 83' Σάρρος

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη
INTIME SPORTS

* Ο Καπνίδης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε μόλις στο έκτο λεπτό.

Απέδωσε καρπούς η πίεση

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα ο Άρης έδειξε πως θέλει να "καθαρίσει" από νωρίς τον αγώνα. Στην τρίτη επίσκεψή του καρέ του Ηρακλή Αμπελοκήπων ευτύχισε να ανοίξει το σκορ.

Μετά από ασίστ του Πόι, ο Καπνίδης προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να ανοίξει το σκορ για τον Άρη στο έκτο λεπτό του ματς. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πόι νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Παπαθανασίου.

Ότι δεν κατάφερε ο Αργεντινός το έκανε ο Παυλίδης στο 15'. Μετά από σέντρα του Μπράβο ο Παυλίδης πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έκανε με συνοπτικές διαδικασίες το 2-0.

Το κυνήγησε και το πέτυχε

Μετά από περίπου δέκα λεπτά στα οποία έπεσε ο ρυθμός τους αγώνα οι κιτρινόμαυροι από το 25 και μετά αύξησαν και πάλι την πίεση τους ψάχνοντας ακόμα ένα γκολ. Στο 32' ο Πόι σούταρε με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Παπαθανασίου.

Δύο λεπτά μετά ο Παυλίδης βρέθηκε σε καλή θέση όμως αντί να δώσει την μπάλα στον Πόι που ήταν μόνος του αποφάσισε να σουτάρει με το σουτ του να είναι απελπιστικά άστοχο. Ό,τι δεν κατάφεραν οι παίκτες του Άρη το έκανε ένας του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Συγκεκριμένα, στο 37 ο Μελισσάς έκανε τη σέντρα και ο Μπάρμπας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι, ο Άρης πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη
INTIME SPORTS

* Αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει έχασε ο Πόι.

Τυπική διαδικασία

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αναστόπουλος έβαλε στο γήπεδο τον Κυβελίδη στη θέση του Καπνίδη. Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός στο 48 έχασε μοναδική ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ.

Μετά από πάσα με το στήθος του Παυλίδη, ο Κυβελίδης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαθανασίου αλλά αστόχησε χάνοντας έτσι την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο ντεμπούτο το με τα κιτρινόμαυρα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ηρακλής Αμπελοκήπων έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδιι.

Στο 53' ο Σαμπιασβίλι σούταρε με τον Τζινάρ να διώχνει με τα πόδια. Η μπάλα έφτασε στον Χιονίδη όμως το σουτ του κόντραρε και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν το κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του η μπάλα στρώθηκε στον Παναγιωτίδη ο οποίος σούταρε όμως αστόχησε ελάχιστα.

Έπειτα και από αυτές τις φάσεις ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με εξαίρεση ορισμένα ξεσπάσματα του Άρη. Το σκορ ωστόσο δεν άλλαξε με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν τη νίκη με 3-0.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ