Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΕΚ - Α.Ο. Αγίου Νικολάου 3-0

ΑΕΚ - Α.Ο. Αγίου Νικολάου 3-0
INTIME SPORTS

Γεμάτο από κόσμο το ΟΑΚΑ ωραία και η ΑΕΚ που ακόμα μια φορά δεν θύμισε σε τίποτα ματς Γ' Εθνικής, η Ένωση νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΑΟ. Αγίου Νικολάου, συνεχίζοντας το σερί νικών στην κατηγορία.

Ακόμα ένα όμορφο μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να μην δυσκολεύεται απέναντι στον Άγιο Νικόλαο και να επικρατεί με 3-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Πόποβιτς που πέτυχε δύο γκολ (Ντακόλ το τρίτο). Θα μπορούσαμε να γράψουμε σχετικά με τον αγώνα, αλλά η εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ, δίνει το δικαίωμα να πλέξουμε το εγκώμιο του κόσμου που ήταν συγκλονιστικός και έκλεψε την παράσταση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι με την λήξη του ημιχρόνου, ξεσηκώθηκε όλο το γήπεδο και φώναζε συνθήματα για την ΑΕΚ για περίπου 8 λεπτά, σαν να παιζόταν κανονικά παιχνίδι.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPERBALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στη 8η αγωνιστική της Superleague.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Κρητικός

Βοηθοί: Τασσιόπουλος, Τριάντος

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ρόβας, Σταθάκης (Τσούπρος 67'), Πεταυράκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Γροντής (Παληαρούτας 73'), Πόποβιτς, Ντακόλ, Μπρέτσεβιτς (Τσεβάς 85')

ΑΟΑΝ (Στάθης): Μπρόκος, Πυγιάκης, Μουτάκης, Κώστας Κοκολάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης, Χατζάη, Φαγάς, Λεπτοκαρύδης, Γρηγόρης Κοκολάκης, Καρνιάτης (Γκέκας 46')

Γκολ: Πόποβιτς 29' (1-0), 60' (2-0), Ντακόλ 63' (3-0)

Κίτρινες κάρτες:

Ανασκόπηση αγώνα

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης το πάνω χέρι στον αγώνα πήρε η ΑΕΚ (όπως ήταν φυσιολογικό), με τον ΑΟΑΝ να αμύνεται από την σέντρα και πίσω. Στα πρώτα λεπτά, κάτι η αμυντική λειτουργία των Κρητικών, κάτι τα λάθη των κιτρινόμαυρων, φάση σοβαρή δεν έγινε.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα έγινε στο 19', όταν ο Κορδέρο με ατομική ενέργεια έφτασε στο ημικύκλιο της περιοχής, βγάζοντας κρυφή μπαλιά στον Μπρέσεβιτς ο οποίος σούταρε στην αριστερή γωνία, αλλά ο Μπρόκος έδιωξε σε κόρνερ.

Η Ένωση συνέχιζε να πιέζει και στο 25' ο Πόποβιτς έκανε σουτ από την γωνία της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αγίου Νικολάου.

Με εκτελεστή Ζντράβκο

Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η πίεση έφερε αποτέλεσμα, με τον Ντακόλ να βγάζει τετ α τετ τον Πόποβιτς και τον Κροάτη να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ, 1-0.

Ο ενθουσιασμός του γκολ ανέβασε τον ρυθμό και λίγο έλειψε στην αμέσως επόμενη φάση η ΑΕΚ να κάνει το 2-0, αλλά ο Μπρέσεβιτς αφού πήρε πολύ καλά την μπάλα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, στο τέλος έχασε το κοντρόλ με την μπάλα να μπλοκάρεται από τον Μπρόκο.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, σε σχέση με το πρώτο μέρος, με στόχο να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Η πίεση της Ένωσης ανάγκασε την φιλοξενούμενη ομάδα να μπλοκαριστή μέσα στην περιοχή της.

Πόπο(βιτς) δύο Νταγκόλ

Φτάσαμε στο 60ο λεπτό, με την ΑΕΚ να κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την αριστερή γωνία του Μπρόκου. Ο Πόποβιτς ανέλαβε να εκτελέσει απευθείας στέλνοντας την μπάλα στην γωνία στο βάθος της εστίας ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.

Ο κόσμος δεν πρόλαβε να σταματήσει τους πανηγυρισμούς και τρία λεπτά αργότερα ήρθε ο Ντακόλ να μας θυμίσει την καταγωγή του. Φάουλ έξω από την περιοχή, εκτελεί ο Ντακόλ, διώχνει εντυπωσιακά. Στην συνέχεια της φάσης...

... η μπάλα διώχνεται από την περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο Σταθάκης την επαναφέρει με το κεφάλι, κοντρόλ Ντακόλ από το ύψος του πέναλτι περίπου και με πλάγιο ψαλιδάκι, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Μπρόκου.

Μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα, η ΑΕΚ έχασε πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ και αν δεν υπήρχε στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Τραϊανού Δέλλα, να κάνουν το θεαματικό, σίγουρα θα είχαν μπει περισσότερα τέρματα.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο απίθανος, απίστευτος, συγκλονιστικός κόσμος της ΑΕΚ. Ένα ματς της Γ' Εθνικής θα μπορούσε να ήταν διαφήμιση για το ποδόσφαιρο και την ατμόσφαιρα των Ελληνικών γηπέδων.

Η απογοήτευση

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα. Έκανε πάρα πολλά λάθη, ακόμα και το τελικό κοντρόλ σε τετ α τετ και φάνηκε πως δεν βοηθήθηκε από το γκολ που πέτυχε στο προηγούμενο ματς.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ