ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος - ΑΕ Καραϊσκάκης 7-0: Σκορ - "μαμούθ" οι νεοφώτιστοι!

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Ο Βόλος συνέτριψε με 7-0 (!) την ΑΕ Καραϊσκάκης κι έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Football League. Χατ-τρικ ο Μάντζης, Φράγκος, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία και Ηλιόπουλος τα υπόλοιπα.

Μπορεί ο Ηρακλής να νίκησε 1-0 τον Ηρόδοτο, η Δόξα Δράμας να πέρασε εντυπωσιακά (2-3) από τα Τρίκαλα, αλλά το σκορ της πρεμιέρας ανήκε στον ΝΠΣ Βόλο.

Η νέα ομάδα του Βόλου που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017, πέρυσι εξασφάλισε την άνοδο από τη Γ' Εθνική στη Football League, στην οποία έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα το Σάββατο (27/10).

Συνέτριψε με 7-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Μάντζη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της ομάδας από την Άρτα ύστερα από το σουτ του Κότο. Ο δεύτερος έκανε τη σέντρα στο 32' κι ο Ηλιόπουλος το σουτ για το 2-0.

Ο Λούκας Γκαρσία πέρασε στη θέση του Πέντα στο 55' και στο 62' σκόραρε για το 3-0. Ο Μάντζης στο 67ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του (4-0), ενώ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 70ό έκανε το 5-0.

Ο Μάντζης έφθασε στο χατ-τρικ του μετά από τέσσερα λεπτά (74'). Το ματς της Νεάπολης είχε κι έβδομο γκολ. Κι αυτό για τους γηπεδούχους. Το πέτυχε ο Φράγκος στο 83', όταν μετά από σέντρα του Δημόπουλου νίκησε τον Μούτσα.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Πέντα, Κότο, Μάντζης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μούτσα, Χρούσιελ, Παπανίκου, Παναγιώτου, Παντίδος, Μαχαίρας, Χούσος, Παπαδόπουλος, Ψιάνος, Κάκκο, Άλεξιτς

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Νίλι, Μπιανκόνι, Μποσέτι, Κόρτσταμ, Παπανικολάου, Ουές, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος, Στ. Ποζατζίδης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Κασνέτση, Σταματάκης, Γροντής, Μαρουκάκης, Χαντί, Ματσούκας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Σπάρτη - ΑΟΧ Κισσαμικός 1-1 (58' Μαντζίρης / 79' πεν. Μαλόνγκα)

ΑΟ Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 2-3 (10' Ρούνεϊ, 77' Γκότοβος / 6' Ανδρέου, 26' Πέρεθ, 53' Κρουθ)

Ηρακλής - Ηρόδοτος 1-0 (9' Περόνε)

Πλατανιάς - Αήττητος Σπάτων 2-1 (61' Κόρτσαμ, 62' Παπανικολάου / 71' Σπυρόπουλος)

Βόλος - ΑΕ Καραϊσκάκης 7-0 (22', 67', 74' Μάντζης, 33' Ηλιόπουλος, 62' Λούκας Γκαρσία, 70' Πίτου Γκαρσία 83' Φράγκος)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Παναχαϊκή - Αιγινιακός (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα (15:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ