FOOTBALL LEAGUE

VIDEO: Ποτήρι με καφέ χτύπησε τον προπονητή του Άρη στη λήξη του ματς

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Άρη και την ώρα που ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" χαιρετούσε τους Πατρινούς ένα ποτήρι γεμάτο με καφέ τον χτύπησε στον ώμο.

Το ντέρμπι της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Άρη κύλησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του λεπτό χωρίς παρατράγουδα και εντάσεις παρά το γεγονός ότι στο γήπεδο της Αγιάς βρέθηκαν οπαδοί και των δυο ομάδων.

Όλα αυτά μέχρι και την λήξη και μέχρι να βρεθεί ένας ανεκδιήγητος οπαδός των γηπεδούχων που δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα πέταξε από τα επίσημα ένα ποτήρι με καφέ προς τον τεχνικό του Άρη, Δημήτρη Σπανό.

Το ποτήρι βρήκε στον δεξί ώμο τον έμπειρο τεχνικό και δεν τον τραυμάτισε απλά τον λέρωσε με τον Έλληνα προπονητή να συνεχίζει να δίνει συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Παναχαϊκής.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με τη λήξη της αναμέτρησης και το τελικό 1-1 ο Δημήτρης Σπανός πήγε προς τον πάγκο της Παναχαϊκής έδωσε συγχαρητήρια αρχικά στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και εν συνεχεία στους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας της Πάτρας.

Λίγο πιο εκεί και ενώ συνέχιζε να δίνει συγχαρητήρια από τα επίσημα εκτοξεύτηκε ένα ποτήρι που τον βρήκε στον ώμο όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ