Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας: Οριστική αναβολή στη Θεσσαλία

Η αναμέτρηση ΑΟ Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας οδηγήθηκε σε αναβολή, λόγω του χιονιού που είχε καλύψει τον αγωνιστικό χώρο. Νέο ραντεβού τη Δευτέρα (14/01) θα δώσουν οι δύο ομάδες της Football League.

Σε αναβολή οφηγήθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με τον Απόλλωνα Λάρισας που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (13/01, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Η διεξαγωγή του ήταν αδύνατη λόγω του χιονιού και του πάγου στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής Καραντώνης (Ημαθίας) ανακοίνωσε την απόφασή του λίγα λεπτά πριν τις 15:00 και βάσει ΚΑΠ οι δύο ομάδες θα πρέπει να δώσουν το «παρών» στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα τη Δευτέρα (14/01).

Αβέβαιο, πάντως, είναι αν και τότε ο αγωνιστικός χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει την αναμέτρηση. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Καραντώνης έγραψε ότι η διεξαγωγή του αγώνα είναι αδύνατη γιατί το γήπεδο είναι καλυμμένο με παγωμένο χιόνι. 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.