FOOTBALL LEAGUE

Τεννές: "Μας έλεγαν Μπαρτσελόνα, αποτυχία το 0-0 με Άρη"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM)
Τεννές MOTIONTEAM

Ο Μπάμπης Τεννές είδε τη Λαμία να εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο, μετά το 0-0 με τον Άρη, και ακολούθως εκτόξευσε αιχμές κατά των Θεσσαλονικέων. Για ιστορικές στιγμές κάνουν λόγο οι Φθιωτοί.

Η Λαμία θα παίζει τη νέα σεζόν στη Super League. Με το 0-0 απέναντι στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", οι Φθιωτοί εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και ο προπονητής τους, Μπάμπης Τεννές, πέρασε στην αντεπίθεση. Εκτόξευσε αιχμές σε βάρος των "κιτρίνων" μιλώντας στο Flnews.gr, λέγοντας ότι από τη στιγμή που τους αποκαλούσαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, το 0-0 είναι αποτυχία.

Ο Τεννές ανέφερε: "Επειδή όλο τον χρόνο παράγοντες του Άρη μας αποκαλούσαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, μ' αυτό το σκεπτικό η ισοπαλία που φέραμε δεν είναι επιτυχία. Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, το σημερινό παιχνίδι είναι μία απόδειξη για όλη αυτή την προπαγάνδα που γινόταν εις βάρος της Λαμίας, είτε με ψευτοενστάσεις, είτε κάνοντας σημαία ένα γκολ - οφσάιντ όταν στο ίδιο παιχνίδι βάλαμε τρία γκολ και χάσαμε άλλα... δέκα.

Πιστεύω ότι η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάει τι δεν κάνει καλά αυτή και μετά να προσπαθεί να μεταφέρει την αποτυχία στην αντίπαλη ομάδα. Συγχαρητήρια πάρα πάρα πολλά στα παιδιά. Σ' ένα παιχνίδι μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Ήμασταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι, τακτικά άριστοι και νομίζω ότι αν είχαμε λίγο περισσότερο θράσος θα είχαμε φύγει και με το «διπλό». Μεγάλη στιγμή για την ομάδα της Λαμίας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανεβαίνει στη Super League. Περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι για να γιορτάσουμε με όλη τη Φθιώτιδα μαζί".

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

"Σήμερα είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα της Λαμίας, για την πόλη, όλο τον νομό. Θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουμε από σήμερα τη δεύτερη θέση για την Σούπερ Λίγκα. Το αξίζουν οι παίκτες μου και ο κόσμος της ομάδας μας. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και αργά ή γρήγορα θα πάει στη φυσική του θέση".

Για το αν η άνοδος της Λαμίας είναι δίκαιη:

"Η άνοδος είναι απόλυτα δίκαιη. Η δική μας η ομάδα συγκροτήθηκε με παιδιά που είχαν δίψα για διάκριση. Είχαμε δείξει τα μηνύματα στα φιλικά παιχνίδια. Νομίζω ότι είναι η δική μας η ομάδα, η οποία από πολλούς συναδέλφους ακούγαμε θετικά σχόλια, ειδικά στον πρώτο γύρο. Στον δεύτερο γύρο λέγανε για τα Τρίκαλα, για τον Απόλλωνα που δεν χάνει. Δεν ειπώθηκε από κανέναν ότι παίζει ο Άρης καλό ποδόσφαιρο. Εμείς ενισχυθήκαμε τον Δεκέμβριο. Αν είμαστε ευνοημένοι μπορώ να πω; Κάλλιστα μπορώ να πω για τις άλλες ομάδες που ευνοήθηκαν. Σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα. Ο κόσμος βοήθησε 4-5 φορές γεμίσαμε το γήπεδο και συνέβαλλε τα μέγιστα".

Ο επιθετικός της Λαμίας, Λευτέρης Ματσούκας, σημείωσε:

"Σήμερα ήρθαμε με έναν στόχο για να πάρουμε κάτι θετικό απο εδώ. Τα καταφέραμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Στηθήκαμε καλά και κρατήσαμε το πλάνο μας. Ετσι πήραμε τον βαθμό που θέλαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο του Άρη. Με αυτή την κατάσταση, ήταν στο γήπεδο και τραγουδούσαν μέσα στη βροχή. Έχουν τον σεβασμό μας. Θεωρώ ότι ο Άρης του χρόνου θα βρίσκεται εκεί που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ