FOOTBALL LEAGUE

Τέλος ο Σούλης, παράπονα για την διαιτησία

Τέλος ο Σούλης, παράπονα για την διαιτησία
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας μετά την ήττα από τη Λάρισα με 3-0, ενώ η ΠΑΕ εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία με τους "βυσσινί". Πρώτος στη λίστα ο Βαζάκας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Σούλης Παπαδόπουλος, έχοντας καθίσει μόλις μια φορά στον πάγκο της ομάδας. Μετά την ήττα από την Λάρισα με 3-0, η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό.

Το πρωί της Κυριακής (27/9), ο Σάκης Τσικνής εκπροσωπώντας τη διοίκηση, έδωσε το παρών στην προπόνηση και πριν την έναρξη ανακοίνωσε στον Σούλη Παπαδόπουλο την απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και μάλιστα ακυρώθηκε η προπόνηση, ενώ ο Γιώργος Βαζάκας φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για την διάδοχη κατάσταση.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του διαιτητή Φωτιάδη:

"Στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ δυστυχώς πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι διαιτητές. Οι λάθος αποφάσεις του κ. Φωτιάδη στέρησαν από την ομάδα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει και να παλέψει το παιχνίδι. Ενώ το σκορ ήταν 1-0 ακυρώνει καθαρό γκολ για επιθετικό φάουλ, ενώ αρχικά είχε δείξει σέντρα και επίσης αφήνει την ομάδα με 10 παίκτες από το 60΄ με μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα. Αδιάψευστος μάρτυρας και το βίντεο του αγώνα. Παρακαλούμε λοιπόν την ΚΕΔ να λάβει γνώση και να επιληφθεί του όλου θέματος για να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν τα ενδεχόμενα "ανθρώπινα" λάθη και στο φετινό πρωτάθλημα για να μην γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές...".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ