Συνάντηση νομικών Άρη και ΟΦΗ με Σιμιτζόγλου

Οι νομικοί των Άρη και ΟΦΗ, Πάρης Ατλαμάζογλου και Μανώλης Φωτάκης, είχαν συνάντηση με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητώντας εξηγήσεις για το σκεπτικό αρχειοθέτησης της ένστασης κατά της Λαμίας.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έθεσε στο αρχείο την ένσταση που είχαν καταθέσει Άρης και ΟΦΗ ζητώντας να κριθεί αντικανονική η συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στην εντός έδρας αναμέτρηση της Λαμίας με αντίπαλο τη Σπάρτη.

Η αρχειοθέτηση σήμανε την διατήρηση της βαθμολογίας ως έχει (η Λαμία κρατά τους βαθμούς, παραμένει στην πρώτη θέση και στο +8 από τον Άρη). Την Πέμπτη οι νομικοί των Άρη και ΟΦΗ, Πάρης Ατλαμάζογλου και Μανώλης Φωτάκης αντίστοιχα, είχαν συνάντηση με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ζητώντας εξηγήσεις για το σκεπτικό αρχειοθέτησης της ένστασης κατά της Λαμίας.

Όπως επισημαίνουν από την ομάδα της Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ δεν είχε έννομο συμφέρον και κακώς κατέθεσε ένσταση.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

Οι αντιδράσεις των Άρη και ΟΦΗ για την αρχειοθέτηση της ένστασης

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE

Στο αρχείο η ένσταση Άρη και ΟΦΗ για το Λαμία - Σπάρτη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24