Συμφωνία για συγχώνευση Κισσαμικού-Χανίων

Ροκάκης

Επήλθε συμφωνία ανάμεσα σε Κισσαμικό και Χανιά για τη συγχώνευση των δυο ομάδων και τη Δευτέρα 21/8 θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο εγχείρημα.

Μετά από διαβουλεύσεις αρκετών ημερών οι διοικήσεις του Κισσαμικού και των Χανίων ήρθαν σε συμφωνία για την συγχώνευση των δυο ομάδων. Εδώ και μέρες οι άνθρωποι του Κισσαμικού είχαν εκφράσει αυτή την πρόθεση και τελικά μετά από αρκετές διαβουλεύσεις απέσπασαν και το ναι των ανθρώπων των Χανίων και έτσι οι δυο ομάδες από εδώ και πέρα θα έχουν κοινή πορεία.

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το όλο εγχείρημα καθώς και να γίνει κάλεσα στον κόσμο της ομάδας των Χανίων.

Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Κισσαμικού ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει ότι μετά από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά επιτεύχθηκε συμφωνία για την κοινή πορεία των ομάδων μας.

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου θα ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος που πολύ σύντομα θα γίνει κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ, του Κισσαμικού και γενικότερα τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων για να τους ενημερώσουμε για το πλαίσιο της συμφωνίας, το όραμα και τους στόχους της νέας ομάδας, η οποία στοχεύουμε να αφήσει εποχή στο χανιώτικο ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ

Οριστικός υποβιβασμός για τον ΑΟ Χανιά

Ο ΡΟΚΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΔΑ "ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Ο Κισσαμικός ζητά συγχώνευση με τον ΑΟ Χανιά

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24