FOOTBALL LEAGUE

Στον "αέρα" η Ζάκυνθος ενόψει Football League

Στον "αέρα" η Ζάκυνθος ενόψει Football League
Ζάκυνθος

Την Τετάρτη (23/9) θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η έφεση της Ζακύνθου, της οποίας 25 συμβόλαια δεν εκδόθηκαν και είναι στον "αέρα". Εν αμφιβόλω η συμμετοχή των νησιωτών στο πρωτάθλημα της Football League.

Αρχές Σεπτεμβρίου είχε διαρρεύσει ότι τα δελτία των ποδοσφαιριστών της Ζακύνθου ήταν στον "αέρα", μια και η ομάδα του Ιονίου νησιού δεν πρόλαβε να καταθέσει έγκαιρα όλα τα παράβολα στην ΕΠΟ, αλλά το έκανε μία μέρα μετά. Ο αριθμός των δελτίων αυτών φτάνει τα 25 (!).

Έτσι η συμμετοχή των Επτανήσιων στη Football League, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου, είναι αυτή τη στιγμή αμφίβολη. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Τετάρτη (23/9), οπότε και θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η έφεση της Ζακύνθου μετά την εξέλιξη αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Διαιτητικό πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της Ζακύνθου θα κάνει τόσο ο ΠΣΑΠ όσο και η Football League. Ο πρώτος διότι 25 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι, ενώ η διοργανώτρια διότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ομάδα λιγότερη (από 18, 17 δηλαδή).

Ανάμεσα στα συμβόλαια που δεν έχουν εκδοθεί είναι και αυτό του σούπερ σταρ της νησιώτικης ΠΑΕ, Ζαουάντ Ζαϊρί. Υπάρχει όμως η εκτίμηση πως τα δελτία θα εκδοθούν και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ