FOOTBALL LEAGUE

Στο ρελαντί η Κέρκυρα

Στο ρελαντί η Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κέρκυρα επικράτησε με 3-0 του Πανελευσινιακού κι έπιασε τον Απόλλωνα στους 42 βαθμούς. Νίκη με Σαπαλίδη ο Κισσαμικός, χωρίς γκολ Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός.

Καμία αντίσταση δε συνάντησε η Κέρκυρα από τον Πανελευσινιακό, τον οποίον και νίκησε με 3-0. "Ανεβαίνει" ο Κισσαμικός, που με το γκολ του Σαπαλίδη επικράτησε με 1-0 της Ζακύνθου, όλα μηδέν στο Εύοσμο, ανάμεσα σε Αγροτικό Αστέρα και Πανσερραϊκό.

Θυμήθηκε την έδρα του

Το γκολ του Σαπαλίδη ήταν αρκετό για να δώσει στον Κισσαμικό τη νίκη με 1-0 επί της Ζακύνθου, πρώτη εντός έδρας για το τρέχον έτος.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι άνοιξαν το σκορ, μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Βαττής έκανε το σουτ, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, αλλά ο Σαπαλίδης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Ζακύνθου ανοίγοντας το σκορ.

Μάλιστα, ο Κισσαμικός έφθασε κοντά στο δεύτερο γκολ, στο 40ό λεπτό, ωστόσο το σουτ του Αλεχάντρο Μάνιας σταμάτησε την πορεία προς τα δίχτυα του στο δοκάρι.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ναζίμ "σημάδεψε" κι αυτός το δοκάρι μετά από κοντινή προβολή. Το γκολ του Σαπαλίδη, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση κι έδωσε ένα πολύτιμο "τρίποντο" στον Κισσαμικό, αντίθετα καθήλωσε τη Ζάκυνθο - από την οποία πιθανόν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί καθώς εάν κριθεί πως δεν πληροί προϋποθέσεις του τρίτου σταδίου της επιτήρησης - στη 14η θέση.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Πότσι, Μάνιας (78' Ν' Γκουέμ), Βαττής (57' Μάντζης), Τσικουδάκης, Σαπαλίδης (84' Ποσίνκοβιτς).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Ν. Πέττας (46' Ζέλιος), Πεχλιβανόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Ναζίμ, Λέκκας, Κουρέλλας (74' Αντωνίου), Σταματής, Κρολ.

Χ-ωρίς ουσία

Δεν είχε γκολ η αναμέτρηση του Ευόσμου. Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός έμειναν ισόπαλοι, δίχως να καταφέρουν να σκοράρουν. Ο Αγροτικός ήταν αυτός που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά έμεινε για έκτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.

Μεταμορφωμένος εντυπωσιακά προς το καλύτερο ο Πανσερραϊκός, με τον Βραζιλιάνο προπονητής, Πάουλο Κάμπος, στην τεχνική του ηγεσία.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης):Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54' Μακρυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Βελλίνης (71' Καθάριος), Νταβίντοφ (80' Διαμαντόπουλος), Τοπούζης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος):Ανδρούτσος, Ρούτσης (64' Μπαρέττας), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Τσιμίκας, Σιάκκας, Τριανταφυλλάκος (83' Μπεριάν), Γιάντσης (58' Δωματάς), Φουρτάδο.

Το χρέος της με τριάρα

Η Κέρκυρα δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσινιακού, του οποίου επικράτησε με 3-0.

Κι αν στην πρώτη μισή ώρα η πίεση δεν απέφερε αποτελέσματα, όλα άλλαξαν μέσα σε δύο λεπτά. Σκόρερ ο Κόντος στο 34ο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Ζορμπάς στο 36ο. Ο Αλέκος Βοσνιάδης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Ανδρεόπουλο κι αυτός έδωσε την πάσα στον Παναγιώτη Βλάχο, ο οποίος στο 79ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Πλέον, οι Φαίακες πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, "πιάνοντας" τον Απόλλωνα Σμύρνης και περιμένουν να δουν τι θα κάνει η ΑΕΛ, η οποία υποδέχεται στις 18:00 τον Παναιγιάλειο.

ΚΕΡΚΥΡΑ(Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Βλάχος, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Ντουαλά (65' Ανδρεόπουλος), Κόντος (67' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (74' Μακρίδης), Αρναρέλλης, Παμλίδης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βαλιτζό (46' Kωνσταντινίδης), Κακαράς, Κασνέτση, Δημόπουλος (73' Γκιγιέρμο), Σταματάκης (58' Πούρνος), Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Τσολακίδης, Γιαννιτσάνης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Αχαρναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (2' Κονέ)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα - Πανελευσινιακός 3-0 (34' πεν. Κόντος, 36' Ζορμπάς, 79' Βλάχος)

Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 0-0

Κισσαμικός - Ζάκυνθος 1-0 (10' Σαπαλίδης)

Λαμία - Εργοτέλης 3-0 α.α

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α

ΑΕΛ - Παναιγιάλειος (18:00 ΟΤΕ, AEL FC Arena)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Παναχαϊκή - Αν. Καρδίτσας (15:00)

Καλλιθέα - Τρίκαλα (18:00 ΟΤΕ, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

Η βαθμολογία:

1. Κέρκυρα 42

2. Απόλλων Σμύρνης 42

...................................................

3. ΑΕΛ 41

4. Τρίκαλα 33

5. Λαμία 33

6. Καλλιθέα 31

7. Κισσαμικός 29

8. Αχαρναϊκός 27

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 26

10. Πανσερραϊκός 25

11. ΑΟΧ 24

12. Παναιγιάλειος 20

13. Αγροτικός Αστέρας 20

14. Ζάκυνθος 20

..................................................

15. Ολυμπιακός Βόλου 19

16. Εργοτέλης 19

17. Παναχαϊκή 17

18. Πανελευσινιακός 14

* Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου έχουν αποχωρήσει από τη Football League.

Η επόμενη αγωνιστική (21η)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Εργοτέλης - ΑΕΛ α.α

Ολυμπιακός Βόλου - Αχαρναϊκός α.α

Πανελευσινιακός - Παναιγιάλειος

Τρίκαλα - Παναχαϊκή

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

Πανσερραϊκός - Καλλιθέα

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Κέρκυρα

Κισσαμικός - Χανιά

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ