FOOTBALL LEAGUE

Στη Super League Απόλλων Σμύρνης και Λαμία

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (MOTION TEAM)
Λαμία, Άρης MOTIONTEAM

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στη Super League. Το 0-0 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με τον ΑΟΤ και το 0-0 των Φθιωτών στο "Κλ. Βικελίδης" με τον Άρη, τούς χάρισε τον προβιβασμό!

Οι δύο ομάδες της Stoiximan.gr Football League 2016-2017 που εξασφάλισαν την άνοδο στη Super League είναι ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" του Άκη Μάντζιου με το 0-0 απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και οι Φθιωτοί του Μπάμπη Τεννέ με το 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέναντι στον Άρη κατόρθωσαν βαθμολογικά να προβιβαστούν!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που η Λαμία θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία. Η διαφορά της με τον Άρη έμεινε στους έξι βαθμούς και ακόμα και αν χάσει τα δύο ματς που θα δώσει στο γήπεδο (υπάρχει το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό και για τις δύο ομάδες), με την προϋπόθεση ότι ο Άρης θα τα κερδίσει, στην ισοβαθμία οι Φθιωτοί υπερτερούν, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαν επικρατήσει 1-0 στην έδρα τους.

Ο Απόλλων από τη μεριά του επιστρέφει ύστερα από τρία χρόνια στα μεγάλα σαλόνια. Οι "κυανόλευκοι" ύστερα από 31 αγώνες παραμένουν αήττητοι και απόλυτα δίκαια θα αγωνίζονται στη Super League τη νέα σεζόν. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να κατακτηθεί και ο τίτλος εφέτος.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-0

Η Λαμία ζει μεγάλες στιγμές. Έμεινε όρθια στο "Κλεάνθης" Βικελίδης", στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, και ό,τι και αν γίνει από εδώ και στο εξής, η άνοδος δεν χάνεται. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν, αλλά η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο "χρυσό" 0-0.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είχε διαρκώς την υπεροχή, αλλά η Λαμία κατάφερε να αντέξει και να διαφυλάξει το μηδέν. Ένας παλικαρίσιος βαθμός μπροστά σε 6.000 θεατές του Άρη.

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (63' Μπαργκάν), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Παυλίδης, Τάτος, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (89' Νέτο), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46' Ίλιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Πεταυράκης, Χριστοφιλέας, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς, Όμο, Καραγιάννης (69' Μπουλούλης), Ματσούκας (77' Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουρμισάι (52' Ρότσα).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σίπκας (Πέλλας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0

Απόλυτα δίκαια ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει στη Super League. Ύστερα από τρία χρόνια η Ελαφρά Ταξιαρχία ανήκει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, μετά το 0-0 στη Ριζούπολη με τον ΑΟ Τρίκαλα. Μετά από 31 παιχνίδια οι "κυανόλευκοι" του Άκη Μάντζιου είναι αήττητοι, με 24 νίκες και επτά ισοπαλίες. Φυσικά το αγωνιστικό σκέλος περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού αυτό που μετρά είναι η άνοδος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ομπόντο (84’ Τσιάρας), Κονέ, Σιατραβάνης, Αλμπάνης (91’ Μπαρμπόσα), Πετρόπουλος (60’ Κάσσος)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83’ Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (81’ Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1

Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Πανσερραϊκό στο πρώτο μέρος, με το γκολ του Κάκκο στο 37', αλλά με δύο τέρματα του Τσιλούλη στο 52' και στο 59' γύρισε το ματς και επικράτησε 2-1. Οι Θεσσαλοί θα παίζουν και τη νέα σεζόν στη Stoiximan.gr Football League, το ίδιο και οι Σερραίοι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Πρίφτη, Καραγιάννης, Τζάνης (45’ Τσιλούλης), Δημόπουλος, Σμίλτος, Ντεμπελέ, Ντάνκουα (46’ Ντιατά), Υφαντής, Τζέκος (71’ Βουκομάνοβιτς), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης):Μέλκας, Ταχματζίδης, Ιωαννίδης (56’ Καψάλης), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος (65’ Γιαξής), Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (17’ Σιάκκας), Κάκκο, Γκούρτσας

Διαιτητής:Μάντζιος (Ηπείρου)

Βοηθοί:Μωυσιάδης (Ηπείρου), Σακκάς (Θεσσαλίας)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-0

Εάν πληρώσει την προσεχή εβδομάδα τους Αμπατζίδη, Τριανταφυλλίδη ο ΑΟΧ, τότε θα μείνει στην κατηγορία. Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν έναν πόντο στα Περιβόλια απέναντι στον Πανελευσινιακό των πολλών απουσιών και εν τέλει τον πήραν, μένοντας στο 0-0. Από την άλλη πλευρά οι «σταχυοφόροι» αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και έμειναν στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Τουγλής, Ζέρης (86' Λάσκαρης), Δαμιανάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης (71' Ντούμος), Δρίζης, Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ (62' Βαρούχας), Σταματής

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Γκόμεζ, Γραικός, Κολόκας (50' Κορομηλάς), Καμπούρης, Αρναούτογλου, Στόγιος (30' Κασνέτση), Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Δημόπουλος (62' Κωστόπουλος), Αγγελούδης.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μήταρης (Αν. Αττικής), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή ο Αιγινιακός μετά το 2-0 σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα. Πλέον θα πρέπει να "αυτοκτονήσει" η ομάδα της βόρειας Πιερίας για να μη μείνει στην κατηγορία. Η ομάδα του Ευόσμου ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικό για τα δεδομένα της πρωτάθλημα.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος):Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Πατράλης, Τσολακίδης (16’ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ρανγκέλοφ (89’ Μουκίδης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης):Γιακουμής, Μπουτζίκος (80’ Μέρντοβιτς), Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Γκότοβος, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (70’ Γκέσιος), Τάι, Βουτσιάς (56’ Κυριακίδης), Πάτο, Φιλίπε.

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Καρακώστας (Λάρισας), Κωτούλας (Τρικάλων)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0

Με κεφαλιά του Γκούφα στο 76' ο Παναιγιάλειος νίκησε 1-0 τον Κισσαμικό στην έδρα του και εξασφάλισε την παραμονή του, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός):Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (92' Ρέλλας), Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (69’ Σκαρτσίλας), Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης (80’ Τρίγκας), Μπρους, Κρητικός

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης (85’ Βλάχος), Μπουγαΐδης (91’ Ενγκουέμ), Παντελάκης, Γκούμας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Νικόλτσης (68’ Μίλιτς), Μάντζης, Στογιάνοφ

Διαιτητής:Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί:Πυργάκης (Κορινθίας), Δόσκορης (Φθιώτιδας)

ΣΠΑΡΤΗ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-2

Ο Αχαρναϊκός δυσκολεύτηκε απέναντι στην αποδεκατισμένη Σπάρτη, αλλά χάρη στο αυτογκόλ του Μπανούση στο 91' νίκησε 2-1 και βρίσκεται πια κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

ΣΠΑΡΤΗ (Κωνσταντίνος Κλάδης):Κραβαρίτης, Σιώπης, Καρτσαμπάς (65’ Κορνέζος), Γιαννίτσης, Ροβίθης, Μπανούσης, Χάδιαρης, Ηλιόπουλος, Μπουντόπουλος, Λώττας, Φράγκος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς):Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (70’ Κυριαζόπουλος), Αναστασίου, Καραντασιάδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Σταμούλης, Παπατόλιος, Ντάγκρας (82’ Σιάννης), Πλαβούκος, Μεζίνι (32’ Λύρας).

Διαιτητής:Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Βοηθοί:Καραλής (Ηλείας), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ 4-1

Η Καλλιθέα ξέσπασε (4-1) στην πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο απέναντι στην Καλλονή, αλλά το έργο της παραμένει δύσκολο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Πάτας, Λεβέντης (65΄ Μάκο), Σταμόπουλος (63' Τουρούκης), Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Καντέ (56' Κατσικογιάννης), Σταματάκος, Γκίνη, Κρεββατάς, Μπέλης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Τζελίδης, Σισέ (54' Δικαιόπουλος), Γιούκαρης, Μέξης (50' Ναούμ), Σάββα, Ρεπετσάς, Λαμπράκης (65' Γιώργου).

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Παγούρας (Βοιωτίας), Πετεινάτος (Χανίων)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (31Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ):

Άρης - Λαμία 0-0

Αιγινιακός - Αγροτικός Αστέρας 2-0 (65' Ρανγκέλοφ, 88' Γκατσολάρι)

Καλλιθέα - Καλλονή 4-1 (9' Πάτας, 48' Σταμόπουλος, 51' Σταματάκος, 73' Κρεββατάς/90' Ευαγγελιδάκης)

Αναγγένηση Καρδίτσας- Πανσερραϊκός 2-1 (52', 59' Τσιλούλης - 37' Κάκκο)

Παναιγιάλειος - Κισσαμικός 1-0 (76' Γκούφας)

Απόλλων Σμύρνης - Τρίκαλα 0-0

Χανιά - Πανελευσινιακός 0-0

Σπάρτη - Αχαρναϊκός 1-2 (50' Καρτσαμπάς/53' Ντάγκρας, 90' αυτ. Μπανούσης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 77

2. Λαμία 74

................................................

3. Άρης 68

4. ΟΦΗ 63

5. Τρίκαλα 62

6. Αγροτικός Αστέρας 46

7. Σπάρτη 45

8. Πανσερραϊκός 40

9. Παναιγιάλειος 38

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 35

11. Αχαρναϊκός 35

12. Αιγινιακός 35

13. Κισσαμικός 33

14. Χανιά 32

................................................

15. Πανελευσινιακός 28

16. Καλλιθέα 24

17. Καλλονή 10

18. Πανθρακικός -6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (32Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Κυριακή 28 Μαΐου

Άρης - Απόλλων Σμύρνης (17:00, «Κλ. Βικελίδης»)

Τρίκαλα - Χανιά (17:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Πανελευσινιακός - Καλλιθέα (17:00, Δημ. Στάδιο Ελευσίνας)

ΟΦΗ - Σπάρτη (17:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Καλλονή - Παναιγιάλειος (17:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)

Αχαρναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00, Δημ. Αχαρνών)

Κισσαμικός - Αγροτικός Αστέρας (17:00)

Πανσερραϊκός - Αιγινιακός (17:00, Δημ. Σερρών)

Λαμία - Πανθρακικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ