FOOTBALL LEAGUE

Σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού από την Σπάρτη!

Σφοδρή επίθεση κατά του Ολυμπιακού από την Σπάρτη!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Ολυμπιακό με ιδιαίτερη οξύτητα εξέδωσε η Σπάρτη, ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους ενόψει του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες την Πέμπτη (15/12, 15:00)

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής κάνοντας κάλεσμα στους Λάκωνες ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (15/12, 15:00) για το Κύπελλο Ελλάδας. Σε αυτή κατηγορεί την ομάδα του Πειραιά ότι είναι "ο πλέον ωφελημένος σύλλογος από το πιο διεφθαρμένο σύστημα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού."

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι "δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη «θύμα» στο μακρύ κατάλογο αυτής της λαίλαπας που κατακαίει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια."

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ καλεί όλους τους Λάκωνες και συνάμα όσους θέλουν ένα υγιές και καθαρό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση της 15ης Δεκεμβρίου απέναντι στον ΟΣΦΠ και σε ότι εκφράζει ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο πλέον ωφελημένος από το πιο διεφθαρμένο σύστημα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΑΕ Σπάρτη δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη «θύμα» στο μακρύ κατάλογο αυτής της λαίλαπας που κατακαίει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλέψει τον ιδρώτα μας. Κι αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση αλλά δέσμευση.

Στις 15 του Δεκέμβρη, ο κόσμος της Σπάρτης, θα στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας το γήπεδο και στηρίζοντας την ομάδα κόντρα στον ΟΣΦΠ. Με τη φωνή και την ψυχή του!

ΥΓ. Όποιος πιστεύει στη Football League πως μπορεί να κοροϊδέψει τις ομάδες για να συντηρήσει το «μύθο» του και ταυτόχρονα στρατιές αργόμισθων, κάνει λάθος. Τα κορόιδα «πέθαναν» κι όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ