FOOTBALL LEAGUE

Προς αναβολή η έναρξη της Football League

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Football League EUROKINISSI

Η Football League δεν μπορεί να πάρει ευθύνη να ορίσει παιχνίδια δίχως να έχουν οι ομάδες πιστοποιητικά συμμετοχής και η αναβολή του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Οκτωβείου, είναι πιθανή.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, μια ομάδα δεν μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League, αν δεν έχει πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ, ωστόσο, είναι ακέφαλη αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που ο πρόεδρος Δημήτρης Μαζαράκης και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Ζώης, έχουν παραιτηθεί.

Οι ΠΑΕ της Football League έχουν καταθέσει τους φακέλους τους και αναμένουν τις αποφάσεις της επιτροπής για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής, όμως τα κενά που προέκυψαν στην Επιτροπή δεν έχουν καλυφθεί και η εξέταση των φακέλων είναι άγνωστο πότε θα γίνει.

Η Fοotball League, την ίδια ώρα, δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη και να ορίσει αγώνες για την πρεμιέρα και το ενδεχόμενο αναβολής είναι πιθανό. Υπενθυμίζεται ότι η 1η αγωνιστική είχε οριστεί να ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου. Τη σεζόν 2015-2016, η ΕΕΑ είχε δώσει προθεσμία σε Πανσερραϊκό - Παναχαϊκή που δεν είχαν πιστοποιητικά και τα παιχνίδια τους ορίστηκαν αργότερα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ