FOOTBALL LEAGUE

Προαναγγελία 1ης αγωνιστικής (εξ' αναβολής)

Προαναγγελία 1ης αγωνιστικής (εξ' αναβολής)
Μπάλα INTIME SPORTS

Δυο αναμετρήσεις που αναβλήθηκαν την 1η αγωνιστική θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (14/10). Ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Πανελευσινιακός την Παναχαϊκή. Διαβάστε τα τελευταία νέα.

Δυνατές κόντρες έχει το μενού της Τετάρτης για την πρώτη αγωνιστική της Football League. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είχαν αναβληθεί και θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 16:00 και 18:30.

Ο Πανσερραϊκός ψάχνει την πρώτη του νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ το ίδιο θέλουν Πανελευσινιακός και Παναχαϊκή στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ας δούμε τα δυο παιχνίδια.

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 16:00 OTES3

Μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα, η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη θέλει τη νίκη. Εκτός είναι οι Ρούτσης, ο διεθνής Κιόσε και ο Κοσμίδης, όπως και ο Ντα Κόστα που θα αργήσει αρκετούς μήνες να επιστρέψει.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Μπεριάν, Φουρτάδο, Ραμίρες Μπαλού, Αγγελούδης, Ανδρούτσος, Ανδρέου, Ατματσίδης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Κουκόλης, Καψάλης, Μέλκας, Ολίσε, Παπαστεργίου, Περπερίδης, Πόποβιτς, Προβατίδης, Στεργιανός, Σιάκκας, Τσιμίκας.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Χαραλαμπίδη. Εκτός έμειναν οι Κυζιρίδης, Αλαμάνης, Παναγιώτου, Νικολόπουλος, Σκοπελίτης και οι Διαμαντόπουλος, Γκουγκούδης. Στα καλά νέα η επιστροφή του Νάστου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Δασκαλάκης, Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντεπέτρις, Ζέρης, Καραμανλής, Καρράς, Λεόν, Μοράν, Μπουτζίκος, Νάστος, Νικολιάς, Ντάσιος, Πολύζος, Τσιάρας, Τσιλιγκίρης, Φερνάντες, Χιντζίδης, Γουόρντεν.

Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή 18:30 OTES3

Δυο ματς, δυο ήττες για την ομάδα της Ελευσίνας με παθητικό έξι γκολ και ενεργητικό μόλις δυο. Εκτός έμειναν οι: Λίτσος, Παπαδόπουλος, Καραογλανίδης και Κορνελάτος.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανελευσινιακού: Μανιάτης, Στεργιώτης, Μπαντίκος, Κακαράς, Μπλάνκο, Βιγιαφάνε, Χαλιώτης, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Νικολάου, Ανδρίκος, Τσίγκρος, Δημόπουλος, Κασνέτση, Γκεμίσης, Τζώρτζης, Μπαρμπόσα, Μποτωνάκης, Ναούμ, Τσολακίδης, Πλαβούκος, Πούρνος, Γιαννιτσάνης.

Ένα θετικό αποτέλεσμα ψάχνει και η Παναχαϊκή που ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στην δεύτερη κατηγορία. Ο Δημόπουλος δεν έχει στη διάθεση του τον άτυχο Κοντοδήμο που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι, όπως και τους Χατζή, Πινδώνη.

Αναλυτικά η αποστολή της Παναχαϊκής: Αθανασόπουλος, Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Κάργας, Λαμπρόπουλος Γ. Λαμπρόπουλος Ι. Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Σιατραβάνης, Ρόκας, Τζίλας, Πέδρο, Περίκο, Στεργίδης, Ντελέκος, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Μητρόπουλος.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ