FOOTBALL LEAGUE

Ποια Premier League; Εργοτέλης - ΟΦΗ 2-4!

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ, Κουσκουνάς, Εργοτέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ πάτησε στη 2η θέση της Football League μετά το 4-2 στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη, για την 6η αγωνιστική. Στο 0-0 το Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου, στο 88' με Ταλέντο η Καλλιθέα, 2-1 τον Παναιγιάλειο.

Το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ στο Παγκρήτιο ανέδειξε νικητές τους "ασπρόμαυρους" (2-4). Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ αυτή του Τάκη Γκώνια και βρίσκεται πλέον στη 2η θέση, ύστερα από έξι αγωνιστικές στη Football League.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ, στο 11' με τον Εντιαγιέ, ύστερα από κάθετη πάσα του Μπούζα. Η άμυνα των γηπεδούχων αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και στο 14' ήρθε η ισοφάριση, με πλασέ του Κουσκουνά από κάθετη πάσα του Λεάλ.

Στο 26' ο ΟΦΗ σημείωσε και δεύτερο γκολ. Πάλι από πάσα του Λεάλ, πρώην παίκτη του Εργοτέλη, ο Μάρτος έφυγε στην αντεπίθεση και σκόραρε. Στο 32' ο Κοιλιάρας έκλεψε, έβγαλε τη σέντρα και ο Ορτέγκα νίκησε με δυνατό σουτ τον Λαδά. Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης έπαιξε καλύτερα.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Εργοτέλης, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Μείωσε σε 2-3 στο 60' με σουτ του Σταμόπουλου, αλλά στο 76' σε κόντρα επίθεση ο ΟΦΗ έγραψε το 2-4 και τέλειωσε το ματς. Ο Όγκμποε τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, αφού πρώτα ο Όγκμποε είχε προσπαθήσει να γίνει κάτοχος της μπάλας.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πουρτουλίδης (67' Ρούσσος), Λεάλ (79' Χαντί), Ορτέγκα, Μάρτος (61' Όγκμποε), Κουσκουνάς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπάτζιος, Πάττας, Βογιατζής, Σταμόπουλος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Έφορντ (61' Μαζουλουξής), Εντιαγιέ, Σταματάκος, Κάιπερς.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΑΟ Τρίκαλα αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου. Αυτό οδήγησε τον Σωτήρη Αντωνίου στην απόφαση να θέσει την παραίτησή του στη διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ. Με ανακοίνωσή τους οι "κυανέρυθροι" δεν την έκαναν αποδεκτή και μεταξύ άλλων ανέφεραν: " Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι η αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα. Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι.

Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή".

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τεγούσης, Ντίνας (63' Γροντής), Ντιατά (55' Καπός), Μπουντόπουλος (46' Τσίπρας), Τόμιτς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καπίας (39' λ.τρ. Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν΄Λουντουλού (54' λ.τρ. Λιόνης), Καλογέρης, Βεργώνης, Μπρίτο (83' Κυβελίδης), Χασομέρης.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Λαζαρής (Καβάλας), Παπαλίτσας (Καρδίτσας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΕ... ΤΑΛΕΝΤΟ

Με γκολ του Αλεσάντρε Ταλέντο η Καλλιθέα στο 88', νίκησε 2-1 τον Παναιγιάλειο και κατέκτησε την πρώτη του επικράτηση στη Football League. Η Καλλιθέα προηγήθηκε με 1-0 στο 14ο λεπτό. Ταλέντο και Μάκο συνδυάστηκαν από δεξιά, ο πρώτος σούταρε και ο Σμυρλής που πήρε το ριμπάουντ άνοιξε το σκορ.

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε στο 68'. Ο Κόκκορης έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στα σώματα, άλλαξε πορεία και "κρέμασε" τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας. Τελικά η αθηναϊκή ομάδα "χτύπησε" στο 88'. Χοτζάλι, Μίγγος και Ταλέντο συνεργάστηκαν, ο Βραζιλιάνος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και σκόραρε.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροίζι):Κουτογλίδης, Παπαγγελής, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Μίγγος, Μήλιος (76' Γκέτσι), Καντέ, Μάκο (59' Χοτζάλι), Ταλέντο, Σμυρλής (76' Ξόμπλιος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης):Αθανασίου, Βλάχος, Στίκας, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Τσερκέζος (85' Ρέλλας), Κασναφέρης, Αρναρέλλης, Μπρους (61' Σταματής), Σκαρτσίλας (55' Κόκκορης).

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Πασπάτης (Σάμου)

Σάββατο (5/12)

Βέροια - Σπάρτη 1-0 (76' Βανκενβάι)

Κυριακή (3/12)

Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός 0-3 α.α

Άρης - ΑΟΧ/Κισσαμικός 1-0 (45' Μπαργκάν)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 1-0 (27' Αποστολόπουλος)

ΑΕ Καραϊσκάκης - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1 (3' Μακρής, 50', 76' Λουκίνας - 28' Πλαβούκος)

Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός 1-0 (45'+2' Αγρόδημος)

Δευτέρα (4/12)

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος 2-1 (14' Σμυρλής, 88' Ταλέντο - 68' Κόκκορης)

Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου 0-0

Εργοτέλης - ΟΦΗ 2-4 (11' Εντιαγιέ, 60' Σταμόπουλος - 14' Κουσκουνάς, 26' Μάρτος, 32' Ορτέγκα, 76' Όγκμποε)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 18

2. ΟΦΗ 14

3. Παναχαϊκή 13

4. Δόξα Δράμας 13

5. ΑΕ Καραϊσκάκης 12

6. Απόλλων Πόντου 9

7. Βέροια 9

8. Σπάρτη 8

9. ΑΟΧ/Κισσαμικός 8

10. Πανσερραϊκός 7

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 7

12. Απόλλων Λάρισας 6

13. Τρίκαλα 6

14. Παναιγιάλειος 5

15. Καλλιθέα 4

16. Αιγινιακός 4

17. Εργοτέλης 2

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (7Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Παναχαϊκή (15:00 ΕΡΤ3)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Σπάρτη (15:00)

Δόξα Δράμας – Άρης (15:00 ΕΡΤ3)

Πανσερραϊκός - Βέροια (15:00)

Αν. Καρδίτσας – Αχαρναϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Παναιγιάλειος – Εργοτέλης (15:00)

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης (15:00)

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα (15:00)

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας (15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ