FOOTBALL LEAGUE

Πιστοποιητικό σε ΑΕΛ και Παναχαϊκή

Πιστοποιητικό σε ΑΕΛ και Παναχαϊκή
Κούγιας INTIME SPORTS

Και η ΑΕΛ και η Παναχαϊκή εξασφάλισαν πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ενέκρινε τις μεταβιβάσεις των μετοχών στις δύο ΠΑΕ. Η ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα του κάμπου.

Από τις ομάδες που δεν είχαν λάβει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League ήταν ΑΕΛ και Παναχαϊκή. Η πολυσυζητημένη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη «La Farm» στην εταιρεία «Ανίκητο Άλογο» που σύστησε ο Αλέξης Κούγιας ολοκληρώθηκε, μια και την ενέκρινει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Επιτροπή ενέκρινε τη μεταβίβαση και του 90% της ΠΑΕ Παναχαϊκή στη σύζυγο του Νίκου Παπαδάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου και οι Αχαιοί το μόνο που πρέπει να κάνουν πλέον είναι να καταθέσουν την εγγυητική ύψους 20.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την εξέλιξη αυτή αναφέροντας: "Με προσωπική παρουσία του ιδιοκτήτου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια εγκρίθηκαν παμψηφεί οι μεταβιβάσεις των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή από τον κ. Κούγια στην κα Παπαδοπούλου, σύζυγο του κ. Νικολάου Παπαδάκη και της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρία La Farm στην εταιρία ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ, στην οποία ο κ. Αλέξης Κούγιας κατέχει το 99,75% και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου το 0,25%.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου και θα εκλεγεί το νέο Δ.Σ., το οποίο θα είναι από 5μελές έως 11μελές".

Από εκεί και πέρα, πιστοποιητικό έλαβαν και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Χανιά, Καλλιθά, Τρίκαλα, Αναγέννηση καρδίτσας και Ζάκυνθος. Η ομάδα της Ελευσίνας καλείται με τη σειρά της να προσκομίσει εγγυητική επιστολή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΕΑ:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και του Ε. Μαρινάκη ενόψει του περιεχομένου της απαγορευτικής διάταξης του ειδικού ανακριτή για τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, προκειμένου η Επιτροπή να αποφασίσει μέσα στα νομικά πλαίσια που καθορίζουν οι σχετικές διατάξεις του ν.2725/1999 (άρθρο 77Α παρ. 3, 5, 6).

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για τις 22.10.2015

2. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/99.

Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:

1. ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

2. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

3. ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

4. ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

5. ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

6. ΠΑΕ ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

7. ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

- Στις ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ χορηγείται προθεσμία έως την Παρασκευή 25.08.15 και ώρα 12:00 για να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή.

- Στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ χορηγείται προθεσμία έως την Πέμπτη 1.10.15 για προσκόμιση διευκρινιστικών στοιχείων.

3. Άδειες 69Α

- ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παπαδοπούλου Ειρήνη 90%

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ

¨ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΕ¨ 89,322%

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ