FOOTBALL LEAGUE

Πάτησε στην κορυφή ο ΟΦΗ, 3-0 τα Τρίκαλα

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ, Λεάλ, Κουτσιανικούλης EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ πέρασε στην κορυφή της Football League, έστω με παιχνίδι περισσότερο. Επικράτησε 3-0 των Τρικάλων στο Ηράκλειο και ο Άρης που παίζει τη Δευτέρα (12/3) είναι στο -1. Νίκες και για Δόξα Δράμας, Παναιγιάλειο και Απόλλωνα Πόντου.

Την όγδοη διαδοχική του νίκη στη Football League σημείωσε ο ΟΦΗ. Για την 21η αγωνιστική επιβλήθηκε 3-0 των Τρικάλων στο "Γεντί Κουλέ", με γκολ που σημείωσαν οι Λεάλ (5'), και Βαφέας (63', 69'). Έστω και με ματς περισσότερο, οι Κρητικοί πέρασαν στην κορυφή της κατάταξης με 51 βαθμούς. Ο Άρης, ο οποίος παίζει τη Δευτέρα (12/3, 15.00) με τον Εργοτέλη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι στο -1. Το 3-0 είναι το αγαπημένο σκορ για τον ΟΦΗ.

Αυτό ήταν το πέμπτο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο κατακτά με το ίδιο σκορ. Αυτή η νίκη, παράλληλα, ήταν η όγδοη διαδοχική για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είδηση μπορεί να αποτελέσει το γεγονός ότι σε αυτήν την αναμέτρηση δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ο Δημήτρης Μάνος, ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ, ο πρώτος του σκόρερ και ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας (έχει βάλει 15).

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Λεάλ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεάλ εκτός από το γκολ που σημείωσε, είχε και δοκάρι στο 59', ύστερα από εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή. Τα Τρίκαλα έμειναν στους 31 βαθμούς και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρούν μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15' λ. τρ. Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (78' Κοέλιο), Μάνος, Βουό (46' Ντίνας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας):Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70' Ν' Λουντούλου), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Τσίπρας (77' Τσιάρας), Σαχινίδης, Ζγκούρη (56' Χιντζίδης).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής)

ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑ - ΜΠΑΪΚΑΡΑ Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε παιχνίδια κατέκτησε η Δόξα Δράμας. Οι "μαυραετοί" επικράτησαν 2-0 εντός έδρας της Καλλιθέας και είναι μόνοι στην 4η θέση της Football League. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Κουσκουνά, στην πρώτη φάση που έκανε. Μια στιγμή αδράνειας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έδωσε την ευκαιρία στον Μπαϊκαρά να κάνει το 2-0 στο 45'+2'. Στο δεύτερο μισό έγινε διαχείριση του 2-0 από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν στο τρίποντο με ευκολία. Η Καλλιθέα, από τη μεριά της, παραμένει σε θέση υποβιβασμού.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου):Βούρας, Σιώπης, Πεταυράκης, Γκότοβος, Όστοϊτς, Ριζογιάννης, Βιτλής (77’ Τζόκιτς), Γουνδουλάκης (56’ Κάσες), Ματσούκας (63’ Γεωργιάδης), Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης):Κουτογλίδης, Τζιτζικαλάκης, Παπαγγελής, Ντιακιτέ, Σεζάι (46’ Γκέτσι), Συριόπουλος, Μίγγος, Χοτζάλι, Παυλής (57’ Γλυνός), Ταμπάκης, Τσατσόπουλος (76’ Ζυγκερίδης).

Διαιτητής:Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί:Εμπλιούκ (Ξάνθης), Μηναδάκης (Καβάλας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΟΔΟ

Πέντε σερί νίκες για τον Απόλλωνα Πόντου, οι δύο στα χαρτιά (με Αχαρναϊκό - Βέροια) και οι τρεις στα χαρτιά (Σπάρτη, Πανσερραϊκός και τώρα Αναγέννηση Καρδίτσας). Στη Θεσσαλία η ομάδα της Καλαμαριάς απέδειξε ξανά γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κέρδισε πέναλτι στο 8', όταν ο Σουντουρά ανέτρεψε τον Συμελίδη. Ο Μπρίτο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 9’ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 25' ο Συμελίδης με σουτ έκανε το 0-2 και έβαλε σε θέση ισχύος τους "κοκκινόμαυρους". Η ΑΣΑ είναι σε θέση υποβιβασμού, ο Απόλλων έφτασε τους 34 βαθμούς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας):Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Σταματάκης, Σουντουρά, Μπιτέλης (53’ Καραγιάννης), Πλαβούκος (39’ Χαντζάρας), Κονέ (81’ Ντάγκρας), Τζέκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70’ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (84’ Βλαχομήτρος), Ηλιάδης (77’ Λιόνης), Μπρίτο.

Διαιτητής:Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί:Τίκας (Θεσπρωτίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

"ΖΩΝΤΑΝΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας κατέκτησε στην έδρα του ο Παναιγιάλειος. Επιβλήθηκε 2-1 του Αιγινιακού και μείωσε την απόσταση που τον χωρίζει από τη γραμμή της σωτηρίας. Η «μαύρη θύελλα»προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με σουτ του Σταματή, ενώ πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Ρώσος Αγιούποφ σκόραρε, αλλά το τέρμα του κακώς ακυρώθηκε, αφού δεν ήταν οφσάιντ.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας ισοφάρισε στο 54' με προβολή του Ανδρικόπουλου, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 58' με σουτ του Ζαφειράκη που κατέληξε στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (89' Τζένετ), Αγιούποφ (71' Δοξάκης), Σταματής (93' Χαρίτος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Αντωνιάδης (51' Χότζιτς), Ζούρκος, Γκατσολάρι, Παπαδόπουλος (66' Φουρτζίου), Πέριτς (70' Μπιλάλι), Σοφιάνης.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Μαρνέζος (Χανίων)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σάββατο 10 Μαρτίου

Πανσερραϊκός - Απόλλων Λάρισας 2-1 (30’, 38’ Γκούρτσας – 84’ Μαυριάς)

Κυριακή 11 Μαρτίου

ΟΦΗ - Τρίκαλα 3-0 (5' Λεάλ, 63', 69' Βαφέας)

Δόξα Δράμας - Καλλιθέα 2-0 (18’ Κουσκουνάς, 45’+2’ Μπαϊκαρά)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Πόντου 0-2 (9' πεν. Μπρίτο, 25' Συμελίδης)

Παναιγιάλειος - Αιγινιακός 2-1 (26' Σταματής, 58' Ζαφειράκης - 54' Ανδρικόπουλος)

Βέροια - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

Δευτέρα 12 Μαρτίου

Άρης - Εργοτέλης (15:00, «Κλ. Βικελίδης»)

Σπάρτη - Καραϊσκάκης Άρτας (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Τρίτη 13 Μαρτίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναχαϊκή (15:00 WEB TV, Γήπεδο Περιβολίων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 51

2. Άρης 50

...............................................

3. Παναχαϊκή 43

4. Δόξα Δράμας 37

5. Απόλλων Λάρισας 34

6. ΑΟΧ Κισσαμικός 34

7. Απόλλων Πόντου 34

8. ΑΕ Καραϊσκάκης 32

9. Τρίκαλα 31

10. Σπάρτη 25

11. Αιγινιακός 23

12. Εργοτέλης 23

...............................................

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

14. Παναιγιάλειος 20

15. Πανσερραϊκός 19

16. Καλλιθέα 15

17. Βέροια 5

18. Αχαρναϊκός -51

* Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σάββατο 17 Μαρτίου

Καλλιθέα - ΟΦΗ (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης»)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Παναχαϊκή - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Καραϊσκάκης Άρτας - Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00 WEB TV, Αλκαζάρ)

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Απόλλων Πόντου - Αιγινιακός (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Βέροια - ΑΟΧ Κισσαμικός Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Σπάρτη Δ.Δ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ