FOOTBALL LEAGUE

Πανελευσινιακός: "Τέτοιοι διαιτητές δηλητηριάζουν και ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Πανελευσινιακός: "Τέτοιοι διαιτητές δηλητηριάζουν και ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ εξέφρασε ο Πανελευσινιακός, με την διοίκηση των "Σταχυοφόρων" να εκδίδει ανακοίνωση και να κάνει λόγο για διαιτησία που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε 2-0 από τον ΟΦΗ, όμως η ομάδα της Ελευσίνας εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον διαιτητή της αναμέτρησης, θεωρώντας πως με τα σφυρίγματά του καθόρισε τον τελικό νικητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το πρωτάθλημα επιτέλους συνεχίστηκε... Και μαζί του και η προκλητική και απαράδεκτη διαιτησία. Ο Κος Μαλούτας παρέδωσε την σκυτάλη στον Κο Μπουμαρσόπουλο, ο οποίος και αυτός με την σειρά του έβαλε το λιθαράκι του για άλλη μια άδικη ήττα του Πανελευσινιακού. Δεν θα ασχοληθούμε με το ανύπαρκτο πέναλτι που μας «χρέωσε» μιας και δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά θα θέσουμε ένα ερώτημα και μια απαίτηση.. Γιατί «κύριοι» τόσο μίσος και τόσος φθόνος προς τον Πανελευσινιακό; Γιατί τέτοια αντιμετώπιση;

Ζητάμε την διαγραφή αυτού του φανερά ερασιτέχνη διαιτητή από τον πίνακα διαιτησίας. Τέτοιοι διαιτητές δεν αξίζουν θέση στη Β' Εθνική. Δηλητηριάζουν και ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε μάθει να δίνουμε συγχαρητήρια σε νίκες και ήττες, όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν… Θα σταθούμε εμπόδιο σε ό,τι αδικεί την ομάδα μας!

Εκ του ΔΣ"

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ